Wpis z mikrobloga

Mirki, od pierwszego będę mieszkał z 4 różowymi w jednym mieszkaniu, totalna nowość dla mnie, boję się k---a trochę, też czy wytrzymam, dajcie jakieś rady, albo podzielcie się doświadczeniem xD

#mieszkanie #powaznepytanie #pytanie #w--------------m
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Outline: ja mieszkam teraz z 3 chłopakami i szczerze mowiac wychodzi na to samo. Wiadomo, ze biore dluzej prysznic, bo myje wlosy i gole nogi, ale przy goleniu nog lub myciu włosów woda nie leci non stop. Oni to sako zuzywaja do golenia twarzy albo do niezdarnego zmywania, poniewaz nie umieja oszczednie zmywac :D
  • Odpowiedz
@drapieszny_jak_lef: łooo stary, mieszkałem przez tydzień z trzema różowymi i idź pan do c---a z czymś takim. Do pracy to prawie codziennie spóźniony przychodziłem bo cholera wie jak one to robiły, że od 5 rano każda już była w łazience. Do tego syf w mieszkaniu jak cholera, wbrew pozorom to kobiety nie są aż takimi pedantkami. Ciągłe p---------e o dupie maryni, kłaki k---a wszędzie. Może akurat Tobie trafią się jakieś
  • Odpowiedz
@lilimonco: Widzisz, bo to też zależy z kim mieszkasz. Nie mówię że nie ma syfiarzy chłopów i takich co mają w dupie oszczędnośći - są. Skupiłem się głównie na prysznicowaniu. Kąpiel nie wchodzi w grę bo przy 5 minutowym prysznicu, zdecydowanie mniej wody się zużywa niż przy codziennej kąpieli. Popatrz sobie w google pierwsze lepsze strony ze statystykami, na których widać wyższośc szałerka nad kąpielą w kwestii zużycia wody. I
  • Odpowiedz
@drapieszny_jak_lef: Zobaczysz k---a, wszystko im będzie przeszkadzać. Ze wszystkim będzie k---a problem, nawet jakbyś był cichszy i mniej bałaganiarski od nich... Nie polecam żyć z laskami bo w 98% trafisz na j----e księżniczki co im wszystko przeszkadza.
  • Odpowiedz
@lilimonco: Aha i cobym jeszcze miał potwierdzenie, różowy z mojej rodzinki jak wpadał w odwiedziny, to - identycznie. Poł h w wannie to był standard, ale z reguły było więcej. Powiem lepiej: kiedyś wzięła taki długi szałer przed wyjazdem nad zalew. Po powrocie wiadomo, trzeba się umyć bo to syf itd i drugie 40 minut: Także wystrzeliła 2 prysznice w ciągu dnia po ok 40 minut. I powiedz mi teraz
  • Odpowiedz
@drapieszny_jak_lef: na pierwszym roku studiów również mieszkałem z 4 i prawdę mówiąc nie było tak źle. O dziwo nie było nawet problemów z wejściem do łazienki, bo wszystkie miały lustra u siebie w pokojach i tam trzymały kosmetyki. W zależności od tego, co masz w mieszkaniu (prysznic / wanna), ich kąpiele będą trwać albo dłuugo albo bardzo długo. Zapomnij również o wolnym miejscu w łazience na swój jeden żel pod
  • Odpowiedz