Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#streetwear #modameska
@czinczinatti
Ps. I dodam - ja swoje buty noszę, a nie zarabiam na nich, ub trzymam w szafie
Komentarz usunięty przez autora
xD
Pomimo, że mi się nie podobają rozumiem ich fejm. Są dość unikalne i wyglądają bardzo ciekawie. Jednych to kręci, innych nie. Czy tak trudno zrozumieć że nie wszysycy myślą tymi samymi kategoriami co ty?
Poza tym jest 2016, odpuść sobie utożsamianie wąskich spodni z homoseksualizmem, bo to już jest po prostu żałosne.