Aktywne Wpisy
mickpl +276
Prawilnie przypominam patent na natychmiastowe obniżenie cen mieszkań:
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Jadę właśnie do pracy i uświadomiłam sobie, że jestem dokładnie takim człowiekiem i w takim miejscu w którym marzyłam kiedyś żeby być. Mam swoje mieszkanie, pracę którą kocham i w której rozwijam się i czerpię nie tylko hajs, mam wspaniałą rodzinę i przyjaciół na których mogę liczyć studiuje znów i rozwijam się a, z głupich i prozaicznych rzeczy mam materialne sprawy takie jak garmin czy katering że nie muszę już liczyć, wpisywać
TL;DR
Kolega kolegi 21lvl jest od roku z dziewczyną 19lvl, ogólnie układa im się całkiem nieźle, jej rodzice, którzy są osobami wierzącymi całe życie wpajali swojej córce katolickie wartości, ale nie do przesady, są jednak zdania, że partnera do #seksy powinno się mieć tylko jednego na całe życie, oczywiście później należałoby się pobrać itp. ale nie mają nic przeciwko seksom przed ślubem (chociaż niekoniecznie pod ich dachem :). W każdym razie, jej rodzice bardzo lubią anona i wiążą z nim nadzieje na przyszłego męża swojej córki. Póki co to wymarzeni teściowie, nieraz go żywią, ma u nich własne kapcie, w skrócie nieźle go urabiają.
Jego panna 7/10 ma (podobno) bardzo fajny charakter, gotować potrafi, nie ma też dominującego charakteru, jest skłonna do kompromisów, dla wielu może być to ideał.
I tutaj rozwija się historia, bo anon zauważył, że od jakiegoś czasu panna chciałaby zdjąć wianek i coraz bardziej nalega, żeby już spróbowali, ale tutaj pojawia się spory problem, bo z jednej strony anonowi natura mówi "bierz póki chętna" a rozum go hamuje, bo dziewczyna to totalny patyczak i nie pociąga go aż tak bardzo jak by tego chciał, co więcej czuje tą presję, że gdyby się z nią rozstał po zdjęciu wianka, to bardzo źle by się z tym czuł. Nie jest pewien, czy to już jest ta panna z którą chce się żenić, a dziewczyna również wywiera na nim presję, żeby już spróbować. Hormony mu buzują, a jej miniówki wcale w tym nie pomagają.
I tak z ciekawości pytam co wy byście zrobili na jego miejscu i ilu z was nie miałoby skrupułów, nawet w obliczu ewentualnego rozstania z ww. przyczyn.
#zwiazki trochę #4konserwy #rozowepaski #niebieskiepaski i żaden #bait bo to #truestory #historiakolegi
A potem niech zacznie to robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziewczyna ma śliczną buźkę, ale żadnych krągłości