Wpis z mikrobloga

Chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat opisany poniżej i dowiedzieć się, jakie jest według was właściwe rozwiązanie takiego problemu. Z góry uprzedzam, że nie mam zamiaru kontaktować się z tą osobą, ale historia jest (niestety, w dzisiejszych czasach) raczej niecodzienna.
TL;DR

Kolega kolegi 21lvl jest od roku z dziewczyną 19lvl, ogólnie układa im się całkiem nieźle, jej rodzice, którzy są osobami wierzącymi całe życie wpajali swojej córce katolickie wartości, ale nie do przesady, są jednak zdania, że partnera do #seksy powinno się mieć tylko jednego na całe życie, oczywiście później należałoby się pobrać itp. ale nie mają nic przeciwko seksom przed ślubem (chociaż niekoniecznie pod ich dachem :). W każdym razie, jej rodzice bardzo lubią anona i wiążą z nim nadzieje na przyszłego męża swojej córki. Póki co to wymarzeni teściowie, nieraz go żywią, ma u nich własne kapcie, w skrócie nieźle go urabiają.
Jego panna 7/10 ma (podobno) bardzo fajny charakter, gotować potrafi, nie ma też dominującego charakteru, jest skłonna do kompromisów, dla wielu może być to ideał.
I tutaj rozwija się historia, bo anon zauważył, że od jakiegoś czasu panna chciałaby zdjąć wianek i coraz bardziej nalega, żeby już spróbowali, ale tutaj pojawia się spory problem, bo z jednej strony anonowi natura mówi "bierz póki chętna" a rozum go hamuje, bo dziewczyna to totalny patyczak i nie pociąga go aż tak bardzo jak by tego chciał, co więcej czuje tą presję, że gdyby się z nią rozstał po zdjęciu wianka, to bardzo źle by się z tym czuł. Nie jest pewien, czy to już jest ta panna z którą chce się żenić, a dziewczyna również wywiera na nim presję, żeby już spróbować. Hormony mu buzują, a jej miniówki wcale w tym nie pomagają.

I tak z ciekawości pytam co wy byście zrobili na jego miejscu i ilu z was nie miałoby skrupułów, nawet w obliczu ewentualnego rozstania z ww. przyczyn.

#zwiazki trochę #4konserwy #rozowepaski #niebieskiepaski i żaden #bait bo to #truestory #historiakolegi
  • 13
@dombol: Podejrzewam, że wielu zadawało sobie to właśnie pytanie, i odpowiadało twierdząco, po czym poznawało coś lepszego i zaczęło to robić z inną. Trudno mi mówić dokładnie jaki jest tok myślenia tego gościa, bo widziałem się z nim tylko kiedyś przypadkiem i nie miałem specjalnie okazji pogadać.
@Kreation: jeżeli go nie pociąga to jest coś nie halo, więc lepiej niech się jej trochę teraz poopiera, laska jak jest ogarnieta to doceni, tylko niech jej nie mówi pod żadnym pozorem że jej nie pociąga itd. Niech sciemnia że nie jest gotowy itd, nie zacznie karmić ją dobrze i jak przestanie być patyczakiem to wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kreation: sam fakt że go nie pociąga powinien już mu wcześniej dać do myślenia. Ale to przecież jeszcze gówniarze i siano mają w głowie (wiem bo ten sam lvl jestem) więc się niech lepiej nie spieszą,
@Kreation: W sumie to nie dziwię się chłopakowi trochę, że jest trochę zmieszany. Moim zdaniem im bardziej jest coś naturalne tym większe szanse, że związek będzie trwały. Niech nie patrzy się na starych, tylko robi to na czym mu zależy i weźmie pod uwagę zdanie dziewczyny