Wpis z mikrobloga

Jak naprawdę tą sieć polubiłem ponad 2 lata temu jak przeniosłem kilka numerów do nich, znacząco obniżając koszta miesięcznych opłat, przy nielimitowanych połączeniach bla bla bla, to za KAŻDYM razem przy przedłużaniu umowy z nimi, ZAWSZE, ale to ZAWSZE jest coś nie tak ... i dziękować matce Polsze, za 14 dni możliwości odstępowania od umów, bo bym kilka razy się w niezłe gunwo wpakował. Ale do rzeczy: 10/12/2015 zgłosiłem na infolinii chęć przedłużenia numeru. Pół roku gratis abonamentu, 8 giba neto ( pół roku no limit), później 39,99 +VAT (49,19 PLN) miesięcznie. Myślę sobie, że #cebuladeals , bo do tej pory płaciłem 122 z VAT także super! Wczoraj przyszła umowa pocztą i co ja pacze ? Wszystko oki oki, a kwota od 7-mego miesiąca 61,47 PLN. Myślę WTF i czemu mnie #oszukujo więc zadzwoniłem na infolinie z zamiarem zrobienia awantury, a tam mi grzecznie miła Pani odpowiada, że "u nich w systemie" jest tak jak powinno być, tylko nie wiadomo czemu tak jest na umowie. Więc złożyłem rezygnację telefonicznie, i zostało mi obiecane, że za tą pomyłkę dostanę jeszcze jakiś rabat. Oczywiście będzie trzeba jeszcze raz złożyć zamówienie itd, ale mam nadzieję, że może jeszcze uda się coś zbić przez tą pomyłkę. Do tej pory po każdej interwencji (na innych numerach) dostawałem, a to miesiąc abonamentu za darmo, a to miesiąc internetu nielimitowanego więc jestem dość zadowolony z usług i poziomu obsługi jak i załatwiania spraw / reklamacji... Się okaże jak bedzie, ale w swoich kilkunastoletnich doświadczeniach z sieciami zielonych i pomarańczowych, dalej twierdzę, że fioletowy operator był chyba (póki co) najlepszym wyborem i mimo kilku małych problemów naprawdę mogę ich polecić.
Jaki z tego morał ?

#play #oswiadczenie
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Korallo: próbujesz, ale jednak tego nie zrobiłeś do teraz.

Anyway nadal do końca nie chce mi się wierzyć, najlepszy by był screen ostatniej strony z umowy z wyszczególnionymi pakietami, nazwą taryfy itp. Bo takie błędy raczej się nie zdarzają i jestem niemal pewny, że wszystko jest ok, kwestia ugryzienia tego i obliczenia.
  • Odpowiedz