Niebieski w pokoju robił coś z papierami, a kot złośliwy przebiegał i mu niszczył wszystko. Więc niebieski wziął kota i zaniósł go do łazienki (w której ja się właśnie kąpałam). Kot niebezpiecznie krążył mi po krawędzi wanny, a ja tylko czekałam. No i w końcu - ja wyszłam z wody, a kot postanowił do niej wejść. I tak się stało ;D Posraniec wskoczył do wody i jak gdyby nigdy nic, chodził sobie zamoczony do połowy:D
@Khaleesi: @Krolowa_MLWP: to sprawa indywidualna. moj kot np. lubi spac w umywalce jak sie na niego woda z kranu leje, wtedy sie odwraca na plecy i lezy po lepek
@Khaleesi: Chyba muszę kiedyś strzelić fotę królika siostry, jak go kąpią. Staje na środku wanny, i czeka aż go siostra wymyje. Jak jest mokry, to kurczy się o połowę.
Niebieski w pokoju robił coś z papierami, a kot złośliwy przebiegał i mu niszczył wszystko. Więc niebieski wziął kota i zaniósł go do łazienki (w której ja się właśnie kąpałam). Kot niebezpiecznie krążył mi po krawędzi wanny, a ja tylko czekałam. No i w końcu - ja wyszłam z wody, a kot postanowił do niej wejść. I tak się stało ;D Posraniec wskoczył do wody i jak gdyby nigdy nic, chodził sobie zamoczony do połowy:D
#kot #koty #zwierzaczki #smiesznypiesek #wtf #pokazkota #szyszkathecat <-- szyszkowy tag :3