Aktywne Wpisy
zbyszko17 +168
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
PanNieznanypl +73
Jako facet mam 25 lat i autentycznie czuje, że moje rowniesniczki to stare baby mentalnie już, wolę umawiać się z jakąś 22 latką niż słuchać na spotkaniach, że ona to już dziecko by chciała XD spotkałem się wczoraj z rówieśniczka to przez 4h gadala o swojej robocie w przedszkolu... Jestem świadomy, że kobiety nie mają zainteresowań i ogólnie to zawsze facet wszystko musi ciągnąć, ale no bez przesady, chociaż udawajcie trochę
#
#
#pizzaportal
- promocje ze zniżkami 10 zł: pizzaportal.pl/kupony-promocyjne/
- promocje ze zniżkami lokalnymi: pizzaportal.pl/rabaty-promocje/
- 40 zł voucher - kod zostanie rozlosowany jutro czyli w sobotę o 17:00 wśród wszystkich plusujących ten wpis, jak znalazł na jutrzejszy melanż :D, do kodu dodam buziaki pisemne (ważne: należy mieć włączony priv aby podesłać kod)
- 5 zł dla Ciebie i znajomego za polecenie PP (mwz: 20zł)
- 25% - kod: SOBOTA ważny w soboty ;-) (zostawiam bo kod działał do tej pory co sobota)
- 13% - wejdź na FB Pizzaportal w Rabaty SMS (często jednak jest wyłączona)
* sposób na mobile - mi tam często wypieprza się płatność w mobile dlatego też zamawiam na mobile.pizzaportal.pl, wbijam rabat, podaje dane dostawy itd. i odświeżam odpaloną wcześniej na innej zakładce zwykłą stonkę pizzyportal na której już jestem zalogowana - tym samym rabat się przenosi automatycznie ze strony mobile i można płacić dowolnym sposobem a nie tylko kartą no i nie wypieprza się tu płatność :)
#pyszne #pysznepl - zamów na pyszne.pl
- 12 zł - kod: WITAM (mwz: 30zł) - tylko w aplikacji mobile i tylko dla nowych klientów
- generator kodów na -10zł dla nowych
#kfc #kfcdostawa - zamów na kfcdostawa.pl
- kupony do KFC stacjonarne - OBECNIE BRAK!
#burgerking
- kupony do Burger King stacjonarne ważne do 31.12.2015
#mcdonalds
- kupony do McDonald’s stacjonarne ważne do 27.12.2015
#northfish
- kupony do North Fish stacjonarne - OBECNIE BRAK!
- 25% rabatu dla studentów
W komentarzach prośba o kody których powyżej jeszcze nie ma
P.S.pod tagiem #agapoleca wrzucam różne promo i #kodyrabatowe z których najczęściej korzystamy ze znajomymi i da się wyciągnąć realną gotówkę ;-) z różnej branży - jak już korzystamy i deal jest sprawdzony to czemu by nie podzielić się z Mirkami
#agapoleca #pizzaportal #pyszne #pysznepl #kfc #kfcdostawa #jedzenie #pizza #kodyrabatowe
#pizzaportal