Wpis z mikrobloga

Mirki, wierzycie w takie połączenie u #rozowepaski
laska 10/10, zdrowy tyłek, zawsze jakieś krótkie kiecki albo obcisłe spodnie, które idealnie podkreślają jej tyłek, do tego studiuje kierunek techniczny + (i to najważniejsze) nie wstydzi się boga i swojej wiary, bo często opowiada o swoich pielgrzymkach, chodzeniu na spotkania młodzieży akademickiej, do kościoła itp. Nosi też różaniec na palcu i medalik na szyi. Do tego podejrzewam, że jest dziewicą, chociaż z wyglądu nie wygląda i wydaje się być to zupełnie nie realne. Istnieje takie połączenie w praktyce? Przecież to idealna dziewczyna!
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a dlaczego? to, że ktoś ma inne wartości i w wieku 20< jeszcze nie uprawial seksu nie oznacza, ze nie jest normalny. Każdy ma prawo do wlasnych wyborow - ta co, się puszcza na prawo i lewo, i ta, która chce s--s uprawiać tylko z mężem.

@agaja: znam/znałem kilka dziewic kilka lat po dwudziestce - to nic zdrożnego, ba, to było na swój sposób w nich bardzo fajne, bo przejawiało
  • Odpowiedz
laska 10/10, zdrowy tyłek, zawsze jakieś krótkie kiecki albo obcisłe spodnie, które idealnie podkreślają jej tyłek, do tego studiuje kierunek techniczny + (i to najważniejsze) nie wstydzi się boga i swojej wiary, bo często opowiada o swoich pielgrzymkach, chodzeniu na spotkania młodzieży akademickiej, do kościoła itp. Nosi też różaniec na palcu i medalik na szyi. Do tego podejrzewam, że jest dziewicą, chociaż z wyglądu nie wygląda i wydaje się być to zupełnie
  • Odpowiedz
Nosi też różaniec na palcu i medalik na szyi. Do tego podejrzewam, że jest dziewicą, chociaż z wyglądu nie wygląda i wydaje się być to zupełnie nie realne. Istnieje takie połączenie w praktyce? Przecież to idealna dziewczyna!

@zloty_wkret:

To jest "lawina zdarzeń", zaczęła życie od bycia idealnie piękną, zatem czegokolwiek się nie podejmie to dopóki jej się udaje nie ma znaczenia za co się weźmie. Jest ładna więc nikt jej
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: poznałem też kiedyś taka dziewczynę w senie b.ładna, fajna itp 32 lata i dziewica. Pytałem dlaczego nic nie bylo? Odp ze wiara ze nie bylo odpowiedniego faceta itp. Spotykaliśmy sie trochę i byly seksy po jakimś czasie. ( miałem wrażenie ze chciała miec juz to za sobą)

Podsumowywujac - Okazało się ze jest oziębła i s--s nic dla niej nie znaczy :/

Wiec ostrożnie bo nie za fajnie się
  • Odpowiedz