Wpis z mikrobloga

@piotrek2015: ooo panie, no to ma pan gruby orzech do zgryzienia. myślę, że nie ma co wydziwiać. Dodać tą dodatkową rybkę (smaki na tego sandacza też mi przyszły) i zrobić to klasycznie. Będziesz wiedział czym się zająć i co robić, żeby było to zapięte na ostatni guzik aniżeli szukać pomysłu na dodatkowe potrawy. Tak czy inaczej, zrobisz jak będziesz chciał, ja ci życzę powodzenia, żeby się wszystko udało i smakowało wybornie.
@lizakoo: faktycznie, nie ma co widziwiać. Jak mi się uda dostać sandacza w dobrej jakości to usmaże, do tego jako druga ryba na stole - śledzie. Jeszcze pieczony indyk jak się uda, pierogi, bigos, barszcz i ze dwa ciasta. Będę miał dużo z tym roboty ale mam wolne od poniedziałku ( ͡° ͜ʖ ͡°).