Mireczki z #poznan ratujcie mnie :( Jechałem #mpk chciałem przejechać tylko jeden przystanek no i trafiłem na kanarów... Ma ktoś może bilet z linii 8 z godziny 14:16 lub trochę wcześniej?
@Tylik: Pisz odwołanie, jezeli to pierwszy raz to prawdopodonie umorzą. Napisz ze nie zdązyłeś odbić bo kasowniki juz zablokowali ze był scisk itp. ze biedny student nie moze pozwolic sobie na takie rzeczy i w ogole.
@Tylik: gÓnwo, nie pisz odwołania, tylko zapłać póki możesz mniejszą kwotę w ciągu 7 dni... Odwołania rzadko są reflektowane, wierz mi, nie słuchaj wiary wyżej bo stracisz dwa razy plus odsetki za opóźnienie (a nie masz konkretnego powodu do odwołania). A i nigdy nie było, nie ma i nie będzie czegoś takiego jak "pierwszy raz to prawdopodobnie umorzą..."
@daro2822: mi odpuścili, jak mnie złapali po tym jak mi się skończyła komkarta (wracałem nocnym, a bilet półroczny skończył się 2h wcześniej...). Ale Tylik niech płaci, za coś MPK musi wymieniać tramwaje.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Komentarz usunięty przez autora
a kiedy Tobie się to przytrafiło? ( ͡º ͜ʖ͡º)