Aktywne Wpisy

wfyokyga +144
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
źródło: temp_file2174781912587741761
Pobierz
bergamotka00 +7
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem

Założyłem strone na hostingu hekko.pl , korzystajac z tamtejszego programu zainstalowalem phpbb 3.1.6
Sytuacja wyglada tak, ze chciałbym aby na podstranie z forum, na gorze strony widnial pasek menu do nawigacji po calym serwisie, podobnie jak na glownej stronie. Jako, ze jestem osoba totalnie zielona w tym temacie, zwracam sie z prosba do Was o podpowiedz jak ten problem rozwiazac. Wszelkie jezyki programowania sa mi niestety obce. Do budowy samej strony korzystam z wbudowanego oprogramowania do kreacji stron, ktory niestety nie daje rady tego zrobic.
Szczegółowy opis wszystkiego, co należy zrobić (taką instrukcję krok po kroku), czy na wycenę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na podpowiedz gdzies szukac odpowiedzi, ewentualnie pod jakimi haslami( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba wziąć pod pachę kogoś, kto się zna.
tak i nie, to nie jest silnik;p
Moze jest jakis program czy dodatek, ktory podobnie jak ten wbudowany w serwerze moze zainstalowac jakies ficzer, ktory pomoze to zrobic.
Załóżmy, że spotkał Pan Eskimosa 200 lat temu. Takiego prawdziwego, z igloo, z psami, bez prądu, bez telewizji, bez samochodów, itd.
Niech mu Pan teraz wytłumaczy w paru zdaniach jak w piecu kaflowym ma upiec ciasto malinowo-bananowe z bitą śmietaną.
Jak zrobisz statycznego htmla to ktoś z forum phpBB powinien ci to przerobić na szablon za darmoszkę.
Ok rozumiem, Ty sie znasz, ja nie - stad te pytania. Zakladalem, ze skoro są różne dodatki (http://www.phpbb.pl/mods/dodatki ) , ktore "instaluje" sie skopiowaniem plikow do odpowiedniego katalogu czy kliknieciem w install.xml (info znalezione w sieci) To jest szansa, na znalezienie dodatku ktory by dodawal taka rzecz.
@MQs:
Myslalem o takim "menu" powyzej samego scryptu forum do nawigacji po reszcie strony. Na ten moment po wejsciu
źródło: comment_S7eLHDfmOJ9JxmnginSDwTr2PqNHCumI.jpg
Pobierz@lupaczkokosow: Nawet nie o to chodzi. Po prostu to przypominało głuchy telefon. ;-)