Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +702

spodobały mi sie dockery i pakuje na nie wszystko co się rusza.
chciał bym zrobić tak w moim #vim że robię "zapis" i wrzuca mi do repo opisując godziną i jednocześnie wrzuca mi do dockera z serwerem WWW. i potem móc robić rollback jakoś (3 wersje temu)
czy mnie rozumiecie bo głupio mi będzie jak zawołam 3k ludzi i nikt mnie nie zrozumie
vimrc:
http://pastebin.com/PQMBz10q
set makeprg=jshint\ % "ustawienie make
i użycie przez make...
ale wtedy jak to działa ?
ale to co Ty chcesz zrobić to chyba lepiej tak:
:map !skrypt %