Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.7% (640)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.3% (489)
matluck +984
Dzisiaj do wygrania będzie Raspberry Pi widoczne na załączonym zdjęciu. Wygrałem je ostatnio u mnie w korpo, a jakoś nie bawią mnie zabawy ze sprzętem. Nie posiadam żadnego okablowania do tego, więc będziecie musieli załatwić je sobie na własną rękę. Udział w losowaniu mogą brać wszyscy oprócz zielonek. Klikasz plusa i masz szanse wygrać.
Losowanie odbędzie się za pomocą mirkorandoma jutro około godziny 22.
Na terenie Wrocławia możliwy jest odbiór osobisty.
#rozdajo #nieprogramowanie
mirkorandom wybrało!
Sprzęt trafia do @NMetyloAmfetamina zapraszam na priv po ustalenie sposobu dostarczenia.
Gratuluję również @strongBAD przebiegłości, ale ktoś widać dobrze zaprojektował apkę ( ͡º ͜ʖ͡º)