Aktywne Wpisy
jackieboy +48
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Milo900 +2
Wiecie co mnie najbardziej dziwi. Ze z tych ludzi ktorych zatrzymali, nikt nie dostal wczesniej jakiegos cynku, ze sa obserwowani czy cos, albo ze od razu po losowaniu by czekał na nich samolot czarter do usa czy tam jakiejś panamy.
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
Mieli tyle kasy, na bank znali dziwnych ludzi, ktorzy znali kogoś z psiarni itp.
#budda #policja #prawo
Otóż, tydzień temu byłem na #silowniadlamirkow akurat wypadło na robienie klaty(przypadek? nie sądzę). No i tak seryjka za seryjką wyciskania na klatę na płaskiej, skończyłem super serię na 85kg x3(Tyle, że to trzecie powtórzenie trwało 8s.. super siła bulwo :v. Myślę sobie, a sprawdzę ile dam radę wycisnąć na 1 raz. Oczywiście moim marzeniem to było w końcu u----ć to zasrane 100kg.. Nie wychodziło do tej pory, a jeszcze miałem przerwę 2.5 miesiąca i dopiero od miesiąca ćwiczyłem. No i tak robię 90kg i w miarę gładko poszło choć wiedziałem, że prędzej zesram się niż dojdę do 100. Dalej 95kg poszło już tak ciężko, czułem jak ciężar powoli wygina mi ręce i zaraz nastąpi trzask typu: to Zdecydowałem jednak, że spróbuje dodać to 5kg więcej i wycisnąć. Poczekałem tak dobre 5 minut, żeby mieć dużo siły. W głębi serca wiedziałem, że c---a z tego wyjdzie, ale spróbować można. I wiecie co? Tak.. ehh macie racje..
No i to w sumie tyle..
#mirkokoksy #silownia #klatka #atencja #takaprawda
Btw gratuluje setki, ja bede probowac w marcu :P
- "Co Ty.. siły nie masz?".
Dlatego ćwiczę samemu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) :D
A no i dzięki, uda się. ;-)