Aktywne Wpisy

Kearnage +999
zeszyt-w-kratke +45
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

#kolej #pesa #dartolinio
http://wpolityce.pl/gospodarka/270478-na-polskie-tory-wyjezdza-szybki-pociag-dart-z-polskiej-fabryki-to-konkurent-pendolino-za-ktory-zaplacilismy-juz-ciezkie-pieniadze
Na polskie tory wyjeżdża szybki pociąg Dart z polskiej fabryki. To konkurent pendolino, za który zapłaciliśmy już ciężkie pieniądze...
xD
Ja dziś jechałem PESA DART FLIRT III, szybko ładnie i POLSKIE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Baron_Al_von_PuciPusia: ZDG TOR (Rynek Kolejowy, Transport Publiczny, itp.) otrzymuje od Pesy 40 tys. PLN miesięcznie. Nie wiem jak inne media.