stojaczek typu dobrze powyginany spinacz, emulator PSX na telefonie, kernel który obsługuje pady (mojego logitecha f710 połączyłem z HTC One M7 na kernelu Bulletproof z xda-developers, idealne na nocne zmiany) i retro granie we Front Mission 3 (⌐͡■͜ʖ͡■)
@zirytowana_plaszczka: Jestem sam w robocie z #kumpel (⌐͡■͜ʖ͡■) Moja praca nie jest jakoś wymagająca, a zostało mi jakieś 8h. Myślisz, żeby urządzić wyścig paleciakami wokół zakładu? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lookazz: No właśnie 4h to już chyba za długo :> @Saute: Ogólnie czy w tym momencie? @PortowySzczur tl;dr ( ͡°͜ʖ͡°) jk. Mogłem pomyśleć wcześniej o takich bajerach.
@Saute Nie lubie się chwalić ile zarabiam. No dobra, przekonałeś mnie.. 30zł/h brutto(umowa o prace) ( ͡€ ͜ʖ͡€) Troche źle się z tym czuje, że się #!$%@? jak ktoś musi tyrać za marne 7-8, ale co poradzę, przecież się nie zwolnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@PortowySzczur: Witam w załodze! :D @Saute: Wiadomo, choć czasem mi z tym źle, ale jak widzę jak ludzie narzekają, że nie można znaleźć pracy to trochę się dziwie. Jak widać można i nawet z przyzwoitym wynagrodzeniem. :-) @Marbarella Close enough ( ͡°͜ʖ͡°) Polsza, ale w szwedzkiej firmie ;-)
#pracbazaproblems #nocnazmiana #nuda
@Lemoyable: Yyyy, pracować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute: Ogólnie czy w tym momencie?
@PortowySzczur tl;dr ( ͡° ͜ʖ ͡°) jk. Mogłem pomyśleć wcześniej o takich bajerach.
@Lemoyable: Pracujesz w UK? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute: Wiadomo, choć czasem mi z tym źle, ale jak widzę jak ludzie narzekają, że nie można znaleźć pracy to trochę się dziwie. Jak widać można i nawet z przyzwoitym wynagrodzeniem. :-)
@Marbarella Close enough ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polsza, ale w szwedzkiej firmie ;-)