Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +34
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
aptitude +13
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Jednakże z drugiej strony mamy historię zwykłego przeciętnego człowieka, który pewnie właśnie dlatego nigdy nie osiągnie tego "sukcesu medialnego", bo na samą myśl publicznego wystąpienia poci się, stresuje, denerwuje, czyli jak każdy przeciętny człowiek, już nie wspominając o jakichś tam kompleksach, braku umiejętności odnalezieniu się w tym wszystkim.
#muzyka trochę, bardziej #muzykaelektroniczna , trochę może #feels, bo choć niby #heheszki, to jednak bardziej to jest refleksyjne / emocjonalne, niż śmieszkowe. A scena z piórem (pen trick) sztucznie tylko próbuje rozwalić atmosferę jaką robi całokształt muzyczno-słowny.
Dospamuję jeszcze tagiem #niebieskiepaski, bo jeśli ktoś by mnie zapytał, jak widzę przeciętnego użytkownika wykopu, to wskazałbym właśnie na postać zbliżoną do tej z videoklipu (choć to subiektywne).
Ale może być też tak, że tylko nadinterpretuję, a tam jest tam tylko śmieszkowanie i łomot.
jeszcze tag: #ylvis