Aktywne Wpisy

zbaszynek +153
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek majonezowa królowa. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis
#heheszki #wykop #wykopoweglupiezabawy #humorobrazkowy #gownowpis

ZenujacaDoomerka +92
Też tak często macie, że pojawiają wam się w głowie samoistnie myśli typu "rozbije głowę o sciane" albo wizualizacje nw wbijania sobie noży w nogi? Czy to tylko ja jestem dziwna
#gownowpis
#gownowpis

To chyba najlepsza rzecz jaka się przytrafiła tej grze.
#csgo #oswiadczenie #niepopularnaopinia
@despiaciu: I pójdą na R6:Siege? :)
@despiaciu: Przesadzasz. Taki sam ból dupy był przy wersjach beta cs:go, że famas OP, później przy p250, cz i tecu - nie wspominając już o scoucie. Ludzie nachapią się skrzynek, skinów, to i nerf przyjdzie. Sam rewolwer może i w pewnych sytuacjach przydatny, ale absolutnie nie zabija elementu taktyki w grze. Wczoraj przez cały dzień ludzie na rozgrzewkach z tym latali, ale podczas samej gry, tylko kilku
Jak długo grasz w csa? Szczerze.
Wcześniej podkręcili dzwięki, co spowolniło grę... słuchaj mógbłbym długo, według mnie. Totalnego fana CS #!$%@? na maxa.
Sluchaj nie mam czasu teraz sie rozpisywac, mam nadzieje ze to zmienia. Bo poziom gry gwaltownie spadnie.