Wpis z mikrobloga

@dragonhair: co ma zaburzyć? Wszyscy mają tą broń, wszyscy mają równe szanse, co z tego że na eco trzeba uważać bardziej, bo przeciwnik cię roznieść może. Mecze bardziej nieprzewidywalne będą i z większym zacięciem.
Skończyła się strategiczna gra.

@despiaciu: Przesadzasz. Taki sam ból dupy był przy wersjach beta cs:go, że famas OP, później przy p250, cz i tecu - nie wspominając już o scoucie. Ludzie nachapią się skrzynek, skinów, to i nerf przyjdzie. Sam rewolwer może i w pewnych sytuacjach przydatny, ale absolutnie nie zabija elementu taktyki w grze. Wczoraj przez cały dzień ludzie na rozgrzewkach z tym latali, ale podczas samej gry, tylko kilku
@Skibil: nie wiem na jakim poziomie grasz ale wczoraj zagrałem 3 mecze na Supreme i każdy mecz był zdominowany przez takich gosci, leciały 4 vs 1 i dawali dupy, ace ze 4 razy przez 3 gry gdzie kiedyś był to wyczyn.
Jak długo grasz w csa? Szczerze.
@despiaciu: LE/Lem/sup. Zagrałem wczoraj 6 map - tylko na mirage 3 gości z tym latało, reszta tylko bawiła się na rozgrzewkach. A gram długo - w pierwszego CSa od 2000 roku, w GO trochę ogrywałem wersję beta, później zrobiłem sobie przerwę i teraz gram jakieś pół roku.
@despiaciu: I powiedz mi jeszcze, skoro już tak narzekasz na zabicie taktyki - czego Ci brakło we wczorajszym graniu/ w czym R8 przeszkodziło, że tak uważasz? Może faktycznie tak jest, tylko ja tego nie zauważam.
@Skibil: Zmiana systemu strzelania na przyklad. Długie strzelanie? Biegniesz i fullauto, można klikać cały czas lewym i czekać aż ktoś się napatoczy, skanowanie np. na d2 na poczatku, każdy może kupić R8 i skanować całą mapę za pół darmo. Duża liczba naboi, dystans.
Wcześniej podkręcili dzwięki, co spowolniło grę... słuchaj mógbłbym długo, według mnie. Totalnego fana CS #!$%@? na maxa.
@despiaciu: Z bramą na d2 może i masz trochę racji, ale reszta kompletnie do mnie nie trafia - naboi jest 16, strzelanie na ślepo i czekanie aż ktoś się napatoczy może gdzieś w goldach będzie praktykowane - moim zdaniem kompletnie bez sensu, bo możesz poczekać aż gościu wystrzela się w pierwszego magazynka i go dojechać. Masz jakiś dowód na "podkręcenie" dźwięków? Bo, że są inne odgłosy tupania to fakt, ale specjalnie
@Skibil: czy ja napisałem że strzelasz? klikasz do 90% strzalu i odpuszczasz wtedy strzal nie leci ale jestes bardzo blisko od oddania takiego strzalu. ;)
Sluchaj nie mam czasu teraz sie rozpisywac, mam nadzieje ze to zmienia. Bo poziom gry gwaltownie spadnie.