Aktywne Wpisy
Sebastix +469
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.

Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
źródło: temp_file6943195812857080347
Pobierz

źródło: comment_vvm11q87JeAGK8TLnJe0np6K2WtDowxT.jpg
PobierzI teraz co powiedzieć? Która z rzeczy, która się w międzyczasie wydarzyła jest na tyle ciekawa, żeby o niej wspomnieć, ale jednocześnie na tyle prozaiczna, żeby zajęła tylko tę chwilową rozmowę bez potrzeby jej rozwlekania. I jeszcze niech będzie to rzecz o której chcemy danej
Ba: ja odbieram to wręcz jak pewnego rodzaju zabieg (pseudo)grzecznościowy, bo nie zaczynasz swojej rozmowy od interesu, który masz
Nawiązując do oburzonych odpowiedzią: cóż, to raczej ich problem, a nie wada samego zwrotu. Równie dobrze można mieć pretensje do kluczyków, bo niektórzy używają ich do rysowania lakieru.
@homo_superior: no to faktycznie chyba jestem "niedoświadczony", bo takich sytuacji miałem bardzo mało (a gdy się zdarzały to zwykle nie miałem problemu z odpowiednim zakończeniem rozmowy). Biedny ja. :)
Naprawdę nie rozumiem Waszego problemu: narzekacie na zwrot tylko dlatego, że akurat Wasi znajomi (i to pojedynczy!) nie potrafią poprowadzić rozmowy?