Wpis z mikrobloga

Hej, właśnie w mojej organizacji dostałem do zorganizowania dosyć duży projekt, który będzie miał dużo ogarniania w ciągu najbliższego półrocza (do maja). I tutaj się zastanawiam nad jakąś platformą do zarządzania projektami. Do dziś przy mniejszych spokojnie wystarczyły tabelki w google docsie i ogólnie narzędzia googla. Teraz jednak będę miał 3 koordynatorów podemną do pomocy i chciałbym to spiąć w jakimś miejscu gdzie będzie można łanie i wydajnie tworzyć projekty, przypisywać je do poszczególnych osób, tworzyć kalendarze, wykresy gannta(na tym mi bardzo zależy) itp. Fajnie jeżeli narzędzie będzie darmowe (do tych 4-5 osób minimum) a jak nie to żebym się nie spłukał (przez te pół roku) bo to projekt w organizacji nonprofit. Czy możecie podrzucić jakieś narzędzia z którymi wy pracujecie? Czy któreś z popularnych będzie dobra opcją czyli np trello+instagantt i jakieś inne serwisy, może asana? Wolałbym mieć to zintegrowane w jednym systemie niż skakać po kilku :)

#zarzadzanieprojektami #asana #jira #trello #basecamp #projectmanager #projektowanie
  • 2
  • Odpowiedz