Aktywne Wpisy
Niech ktoś wytłumaczy mojej mamie, że za 40 tys można co najwyżej kupić meble z agd do kuchni ale nie działkę budowlaną.
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny
Boże, ona ciągle myśli, że działkę można kupić za 50, max 60 tys a dom stawia się za 300 000 xD
#nieruchomosci #finanse #mieszkanie #budownictwo #budowadomu #kredythipoteczny

xPekka +1086
Oj komuś opinie w mapach lecą w dół xD
#dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacjamezczyzn

Jeżeli korzystam z poczty na komputerze to jak wychodzę z poczty to klikam wyloguj i mam do wyboru-ZALOGUJ JESZCZE RAZ i ZAMKNIJ więc klikamZAMKNIJ. Po jakimś czasie chcę zalogować się na poczcie ale pod innym loginem (cały czas poczta o2) to na stronie o2 caly czas widnieje mój login!!! Gdy chce wpisać nowy login to nie mogę bo nie działa przycisk z klawiatury backspace tylko muszę drugi raz wciskać przycisk niżej wyloguj co jest debilstwem dla mnie jak już się raz wylogowałem i nie wiem czemu mój login wisi na stronie (komputer używany w domu). Druga rzecz jak wchodzę w wiadomości to teraz nie mam możliwości podejrzenia załączników. W starszej wersji poczty miałem taką możliwość. Jak zrobić by w nowej wersji była taka możliwość. Nie chce załącznika zapisywać na dysku tylko go podejrzeć. Jest to możliwe w nowej wersji poczty na o2?
#internet #poczta #o2 #pytanie #pytaniedoeksperta #email
Komentarz usunięty przez autora