Wpis z mikrobloga

Od x czasu posiadałem i nadal posiadam skrzynkę na o2. Teraz ostatnio zrobił się na poczcie normalnie jarmark i moim zdaniem jest gorzej. Wchodząc na stronę o2 i chcąc się zalogować na poczcie przechodzę męki. Żeby się zalogować nie mogę wpisać nowego loginu tylko muszę 2 razy wylogowywać się ze starego. O co chodzi już piszę.
Jeżeli korzystam z poczty na komputerze to jak wychodzę z poczty to klikam wyloguj i mam do wyboru-ZALOGUJ JESZCZE RAZ i ZAMKNIJ więc klikamZAMKNIJ. Po jakimś czasie chcę zalogować się na poczcie ale pod innym loginem (cały czas poczta o2) to na stronie o2 caly czas widnieje mój login!!! Gdy chce wpisać nowy login to nie mogę bo nie działa przycisk z klawiatury backspace tylko muszę drugi raz wciskać przycisk niżej wyloguj co jest debilstwem dla mnie jak już się raz wylogowałem i nie wiem czemu mój login wisi na stronie (komputer używany w domu). Druga rzecz jak wchodzę w wiadomości to teraz nie mam możliwości podejrzenia załączników. W starszej wersji poczty miałem taką możliwość. Jak zrobić by w nowej wersji była taka możliwość. Nie chce załącznika zapisywać na dysku tylko go podejrzeć. Jest to możliwe w nowej wersji poczty na o2?
#internet #poczta #o2 #pytanie #pytaniedoeksperta #email
  • 8
@porannewyciepsa: tez mam 2 konta i mam to zrobione tak: mam dodatek do chrome który mi wyswietla ilość wiadomości. Jest on podpięty pod jedno konto. Jesli chce wejsc na konto 1 to klikam ten balonik na pasku chrome. Jesli chce wejsc na drugie tez klikam balonik, potem wyloguj>zaloguj ponownie i tam juz mam zapisane po prostu haslo i login do drugiej poczty. To chyba najszybsze jest wg. Mnie. Chyba ze mozna
@porannewyciepsa: podepnij oba konta do Gmaila, Nie będziesz się musiał przelogowywać. Dodatkowo pozbędziesz się spamu, ja mam sześć kont m.in. o2, wp na gmailu i sprawdzam wszystkie jednym kliknięciem, i wysyłam z nich maile