Wpis z mikrobloga

#bukmacherka Ostatnio przez Barcelonę #!$%@?łem cały hajs na bet365 (dużo tego nie było bo zaczynałem z 25zł, w pewnym momencie miałem powyżej 270 nawet, teraz okrągłe 0) i miałem sobie zrobić małą przerwę... A tu informacja, że jutro Wolfsburg vs ManU i do tego fajny bonusik live i chyba jednak się skuszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co myślicie o tym jutrzejszym meczu? Niby delikatnym faworytem jest Wolfsburg, któremu do awansu nawet remis wystarczy, jednak dla ManU to może być najważniejszy mecz w tym sezonie. Kursy też zachęcające... ( ͜͡ʖ ͡€)
  • 6
@robertx: mu all in. Stawiam dom i kupuje jacht. A tak na serio to stawialbym over 1,5. Stawialbym, bo everton #!$%@? i nie mam za co stawiac.
@idqp: o1.5 ma kurs 1.33. Wolfsburgowi niby wystarczy remis, bramek może nie być wcale tak wiele jak byśmy chcieli, zastanawiam się nad u2.5 ew u2.5 ze wskazaniem na wolfsburg

@Matheus11: Powinien. Jednak dla ManU to gra o być albo nie być, ostatnio idzie im słabo, ale do tego meczu powinni wyjść dodatkowo zmotywowani i wszystko tak na prawdę może się zdarzyć
@xamil54: Ja rano będę dopiero obstawiał, na razie się skłaniam do tego, żeby obstawić Wolfsburg, a w czasie transmisji live ewentualnie remis - na bet365 jest całkiem przyjemny bonus, szkoda by nie wykorzystać :)