Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
GDZIE JEST GODNOŚĆ I DUMA TEGO NARODU? XDDD
Idealne podsumowanie. Stoją takie p----y 30-45 minut po puszkę za p--------e złoty czterdzieści dziewięć xD nie wiedząc że ich czas jest warty dużo więcej #polakibiedakicebulaki #stoppolonizacjieuropy #polakicebulaki #polakibiedaki #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
@mossad: znajomości z ludźmi, którzy stoją po 2h za puszką coli xD
@mossad: naprawdę stojąc w kolejce po puszkę coli poznajesz nowych ludzi? Jak całe życie stoję w kolejkach w sklepach to nigdy nie widziałem, żeby ludzie zawarli przez to jakąś nową znajomość.
@LeMoore: K---a, nie widzisz, że tam są dzieci? Sam nie pamiętasz jak się czułeś jak miałeś x lat i widziałeś reklamę koli w TV (ten jadący TIR i radość w oczach dzieci)? A teraz nagle się dowiadujesz, że zaraz pojazd z reklamy będzie obok Ciebie, będzie mikołaj od niego i będzie rozdawał kolę? To ma być radość dla dzieci.
( ͡° ʖ̯ ͡°)