Wpis z mikrobloga

@pasadena90: sugerujesz, że ktoś inny ma dostep do jej konta? Tudzież to ona się logowała? Ale co gorsze sprawca??? Dawaj adres na bagiety tych ogrótków działkowych...
  • Odpowiedz
@ana_nana: może zapomniał się wylogować? Czy to jest rozsądne tak siedzieć na jej koncie? Co jeśli jej telefon jakimś cudem się zaloguje? Wtedy nawet tego nie zauważą.
  • Odpowiedz
@mixplus: zapewne zapomniał, bo ciągle krąży po poznaniu od kilku dni.
aje jeżeli zaloguje się ktoś inny, to będzie miał w logach "ostatnie zalogowane urządzenia i lokalizacje połączenia (jeżeli będzie to telefon)
  • Odpowiedz
@pasadena90: Mirku nie znam Poznania ale jak zacząłem przeglądać Google street view po tej akcji jakaś intuicja podpowiadała mi, że coś sie wydarzyło po drugiej stronie Warty tej wschodniej i zacząłem przeglądać mapke i uwage przykuło mi te działki na południe od całej akcji. A co jeśli Adam będąc na tym drugim moście patrzył nie na płn tylko na południe??? Moim zdaniem on zna prawdę tylko się boi. I pytanie
  • Odpowiedz
@pasadena90: Wg mediów policja zakłada że on to zrobił i mu nagle uwierzyli. A co jesli Ewe przechwycił ktoś za mostem jak pokazywały nagrania Rutkowskiego, chłopak ten adam co ją hipotetycznie wystawił zrobił kurs na południowy most zobaczyć jak sie sytuacja rozwinie, a dowód może w pobliży przystanka wyrzuciła sama poszkodowana w resztach świadomości jako znak że tu była....a kierunek na południe prowadzi na działki!!!..... Myślę że w tego typu
  • Odpowiedz