Wpis z mikrobloga

@Ukukuki: Potwierdzam. Alditalk 5GB/30dni za 15€. Starter do kupienia w kazdym aldi. Sklepow dużo jest-w kaźdym większym mieście jest przynajmniej jeden. Starter chyba kosztuje 12€ i masz do wykorzystania 10€ także najlepiej odrazu kup sobie doładowanie w Aldi na 5€. Później możesz kupować doładowania w każdym punkcie, który prowadzi sprzedaż doładowań (aldi chodzi w sieci e-plus i o takie doładowanie prosisz) tu masz więcej info www.alditalk.de
@Enfi: O to ta opcja będzie mnie najbardziej interesować do map i messengera, super dzięki wielkie. @monky: Dzięki za pomoc ale skuszę się chyba na to co Enfi proponuje, idealnie pod moje potrzeby. Będę miał tam szybki internet domowy plus taki mobilny pod mapy i messengera.
@Ukukuki: za 7.99 masz 300minut na wszystkie nr w DE(wymienne na sms 1-1) i 200mb szybkiego neta. Jak wykorzystasz to tak jak pisze Enfi do końca okresu masz przymulonego neta.. Wykop śmiga z mapami już trochę gorzej ale przy odrobinie cierpliwości też coś tam da się ogarnąć. Powodzenia na Saksach! (^̮^)
Jak wykorzystasz dany pakiet i obetną Ci prędkość to mapy mulą. Aha starter jak kupisz musisz najpierw aktywować. Najlepiej przez neta na ich stronie tu Nie wiem jak teraz jest ale kiedyś trzeba było podać niemiecki adres zameldowania. Dawno temu rejestrowałem kilkanaście kart na adresy stacji benzynowych, sklepów itp(dane z paragonów) i zawsze przechodziło.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)