Aktywne Wpisy

WielkiNos +320
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +12
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

Wiem, też że np. webstorm IDE ma też fajne możliwości łączenia się z Xdebug na określonym porcie i wtedy można sobie komfortowo ustawiać breakpointy.
Są też oczywiście logi. No i vardump też jest czasem ok, ale z opcją debug_backtrace. No i testy jednostkowe też pomagają(akurat ten koleś o którym piszę "nie miał czasu" na testy jednostkowe).
A wy jakie macie pomysły na debugowanie czegoś co działa na maszynie wirtualnej?
#programowanie
echo '
'; print_r( $var ); echo '';exit(); // (takie bardziej zaawansowane echo "d--a";)
niż odpalać xdebuga i rozwijać katalog/drzewo obiektu.
@Jojne_Zimmerman: standard :P
http://www.sitepoint.com/var_dump-introducing-symfony-vardumper/