Aktywne Wpisy
LamajHarma +572
Głupia idiotka patrzy się w telefon i rozjeżdża psa. Kto takim ludziom daje prawo jazdy #!$%@? mac. Sidneuke na twitch.tv
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja
#twitch #wypadek #prawojazdy #psy #patologiazmiasta #policja
wykop +14
Wykopowicze,
1. Użytkowników Androida ucieszy zapewne fakt, że w sklepie pojawiła się kolejna wersja aplikacji androidowej Android 5.0.6, a w niej między innymi:
- dodaliśmy kropki informujące o otrzymanym powiadomienia/wiadomości;
- zoptymalizowaliśmy UX w rozmieszczeniu przycisków na mikroblogu;
- dodaliśmy przycisk zapisu obrazków;
- poprawiliśmy zaślepki, badge dla +18/NSFW;
- poprawiliśmy strefy czasowe;
- poprawiliśmy także filtrowanie na widoku tagu;
- i wiele innych mniejszych tematów.
Aplikację możecie pobrać pod adresem:
1. Użytkowników Androida ucieszy zapewne fakt, że w sklepie pojawiła się kolejna wersja aplikacji androidowej Android 5.0.6, a w niej między innymi:
- dodaliśmy kropki informujące o otrzymanym powiadomienia/wiadomości;
- zoptymalizowaliśmy UX w rozmieszczeniu przycisków na mikroblogu;
- dodaliśmy przycisk zapisu obrazków;
- poprawiliśmy zaślepki, badge dla +18/NSFW;
- poprawiliśmy strefy czasowe;
- poprawiliśmy także filtrowanie na widoku tagu;
- i wiele innych mniejszych tematów.
Aplikację możecie pobrać pod adresem:
S - banderas, autobus mi nie przyjechał, mam za 10 minut pociąg, podwiózłbyś mnie?
B - nie mogę niestety bo właśnie odprowadzam syna do żłobka.
S - Kuuurde... (╯︵╰,)
B - ale mogę dać Ci numer telefonu do naszego sąsiada, on ma zaraz wyjeżdżać to by Cię zawiózł.
S - Nie, to nie ma sensu. Pa.
#logikarozowychpaskow #takbylo
Sąsiad - Hej, wskakuj to Cię podwiozę!
Sweter - Nie, dzięki. Trochę mi głupio, jednak lepiej jak się spóźnię do pracy.
Nie kumam.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeśliby dla mnie rzeczony sąsiad był osobą obcą, tez bym się krepowała jednak nieco... po prostu czuje się nieswojo w sytuacjach, gdy muszę kogoś obcego prosic o cos, co tej osobie może w jakis sposób sprawić kłopot..
Natomiast jeżeli szwagierka również ma z nim dobre relacje(bo to istotne jednak), a gość faktycznie jedzie w tym samym kierunku (z głownego posta Twojego wcale to nie wynikało) - to mogłaby spytać, chyba,
Tak samo jakby nie zapytam sie o droge przechodnia, bo przeciez nie bede sie dopraszac, on gdzies idze, zajety, a ja mu czas zabieram...
Jesli sprawiasz komus klopot i nie ma ochoty pomoc to przeciez Ci to powie, ze nie i tyle.
@banderas: co to jest iostra?!?
@agaja: no z taką roszczeniową postawą to pewnie że głupio. A może wystarczy coś w stylu "hej sąsiad, autobus nie przyjechał a dowiedziałam się, że zaraz wyjeżdżasz, czy mogę się z Tobą zabrać?"
Każdy ma prawo do takich, czy innych poglądów - ja opisałam jaka może być jedna z możliwości. To, ze Ty czy ktoś inny inaczej zapatruje na tę sytuacje, nie znaczy. że ktoś nie może zachować się inaczej. Każdy reaguje na różne czynniki inaczej - bo każdy z nas jest inny, nie działamy zerojedynkowo.
Poza tym - nie wiem, o kim piszesz "wy". Ja jestem jedna i przedstawiłam
bardzo się cieszę że masz swoje poglądy. To bardzo ważne by je mieć.
również pozdrawiam i życzę udanego wieczoru, pełnego głębokich refleksji