Wpis z mikrobloga

Jeśli to miałyby być podręczniki jakieś, to nawet ma sens (skoro da się w tym robić jakieś działające maszyny, symulacje, modele...)
Ale "beletrystyka" z minecrafta? Tak nie bardzo, bym powiedział.
  • Odpowiedz
@TheSjz3:

“Dzisiejsza młodzież lubi luksus, ma złe maniery, nie uznaje żadnych autorytetów i nie ma szacunku dla starszych. W naszych czasach dzieci stały się tyranami. Nie są posłuszne swoim rodzicom, zbyt szybko jedzą i tyranizują nauczycieli.”

• Odpowiedz
@Krisskow: o kolego trafiles w punkt. Kolko wzajemnej adoracji, programisci za 15k,elita narodu... Wysmiewa jakis wpis 12 letnich dzieci. Ale zal, zal takich ludzi.
  • Odpowiedz
"Dzisiejsza młodzież lubi luksus, ma złe maniery, nie uznaje żadnych autorytetów i nie ma szacunku dla starszych. W naszych czasach dzieci stały się tyranami. Nie są posłuszne swoim rodzicom, zbyt szybko jedzą i tyranizują nauczycieli.”

@Naardov: Wykop tak mi wyprał mózg, że musiałem sprawdzić w google, zanim uwierzyłem, że to prawda. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zarazeqq: Czemu #rakcontent? Akurat czerwony proch to super zabawa, i działa prawie identycznie jak normalny prąd, teraz to nie to co kiedyś, masz wzmacniacze sygnału, jakieś tranzystory minecraftowe itp. bardzo fajne mechanizmy można robić. Jakby dzieciaki to ogarnęły, to elektronika to byłaby formalność.

Co nie zmienia faktu, że coś mnie #!$%@? gniecie w środku jak słysze "e mati ty hui jesteś, dawaj na klepe z nami"...
  • Odpowiedz
@weeden: @Mesmeryzowany Przyznam, że się już parę razy zastanawiałem czy to faktyczny cytat, czy internetowa plotka, ale na podstawie tego ile dzisiejszych problemów to powtórki ze starożytności uznałem, że jest cytat jest możliwy.
@Mesmeryzowany możesz przytoczyć, skąd wiadomo, że fejk? Bo sam jestem ciekaw
  • Odpowiedz
@pawqus: No ale to ze my uprawialiśmy nie znaczy że potem połowa z nas nie roztyła się na studiach i w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Takie to nasze dzieciństwo #!$%@?świecieimordagówniarze.jpg
  • Odpowiedz
@pawqus: Dzisiaj taki "spontaniczny sport" z kumplami na ośce nie jest już popularny, ale za to o wiele większa jest popularność siłki, diety i "healthy lifestyle". Zawsze przychodzi coś nowego, dzisiaj już żyjemy w nowoczesnym kraju i cieszę się, ze te dzieci mogą się cieszyć głupimi grami na równi z resztą Zachodu a nie tak jak my - chodzić w dresach po spękanych, osiedlowych płytach chodnikowych.
  • Odpowiedz