Aktywne Wpisy
LSkiper +1592
Nie wiem co mnie skłoniło aby pisać takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale trudno. Jakoś muszę to z siebie wyrzucić.
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
adreno420 +5
Mieszkam w Warszawie, da się teraz pojechać w góry na wielosezonach, chciałbym z różową do zakopanego. Auto golf 5.
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
jak wiadomo zima idzie i trzeba opony zmieniac. Moje letnia ida zaraz na smietnik, a zimowki tez musze zakupic.
Tak sie jednak zastanawiam czy warto zainwestowac w oponki caloroczne. Czytam ostatnio, ze te nowe wynalazki to calkiem ciekawa alternatywa. Dodatkowo jak widze, np. porsche daje do macan i cayenne wlasnie wielosezonowe.
Posiadam touarega, a wiec suva, robie jakies 10-15k, rocznie i tak sie zastanawiam nad Vredestein Quatrac 3 lub goodyear vector 4seasons.
#motoryzacja #opony #4x4
Wiesz jak to jest, jak jest cos do wszystkiego to jest do niczego.
Komentarz usunięty przez autora
@login_zajety_sic: Ja akurat 18 potrzebuje, ale dzieki za opinie.
Ech, nie wiem. Wracam dopiero na sylwestra do kraju, wiec wtedy podejme decyzje ostateczna
@Wloczykij2: co do ubezpieczenia, w polsce nie ma wykladni prawnej dotyczacej stosowania opon letnich i zimowych. Tak naprawde nie nawet wyjasnienia jak rozumiec te dwa pojecia. Takze wedlug przepisow prawa mozemy jezdzic na dowolnych oponach byle stan ogumienia nie wskazywal na zyzyty, oraz zeby stan bieznika (jego wielkosc) byl zgodny z przepisami. Mam znajomego ktory pracowal w pewnej firmie ubezpieczeniowej i mowil ze po wypadkach biuro zawsze szuka by
Touareg ma 4Motion więc można śmiało takie oponki pakować.