Wpis z mikrobloga

Witajcie drodzy Mircy oraz Mirabelki. Dnia dzisiejszego, chciałbym ogłosić wydaje mi się wyjątkowo prawilne #rozdajo . Do rozdania mam dwa bilety na #koncert fińskiej kapeli #nightwish który to ma miejsce w grudniu w czeskiej Pradze. Miałem się wybrać na ten koncert z Ojcem od którego właściwie dostałem te bilety na urodziny, niestety facet zmarł dwa tygodnie temu i straciłem ochotę na ten wyjazd bez niego mimo iż było to moje małe marzenie. Zatem : Udział mogą brać wszyscy. I nie chodzi tu o walkę o głupie plusy. Napisz mi dlaczego tobie powinienem dać te bilety ( nie chcę przeczytać głupiej historyjki, zwyczajnie niech zgarnie te bilety ktoś, kto lubi taką muzykę, bądź tę kapelę) szkoda żeby bilety się zmarnowały bo i tanie nie były. Szczęśliwy zwycięzca dostanie je ode mnie na podany adres za pośrednictwem kuriera firmy DHL. A wybiorę go wedle swojego widzimisię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W dniu jutrzejszym do godziny 22 ogłoszę kto zdobywa bilety.

Dodam kilka tagów bo wincyj atencji zatem :
#muzyka #rock #metal #praga #czechy #koncert #nightwish #koncerty
  • 128
@Shank: to może po prostu przełóż sobie ten wyjazd?

Koncert jest za ~10 dni, biletów pewnie od dawna nie ma, nie ma tak dobrych albo osiągają zawrotne ceny. Sprzedaj, kasę odłóż na konto "koncertowe". Za parę miesięcy, jak będziesz w lepszym nastroju, a i z pracą się unormuje, zrealizujesz prezent taty w postaci biletów na inny koncert i wtedy pojedziesz. 22 maja - Mińsk, 24 maja - Petersburg. Co się odwlecze,
@Shank: jak ogarniesz sobię pracę, to jedź :)

Podaję propozycję rezerwową, na wypadek gdyby absolutnie się nie udało. Żałowałbyś, gdybyś komuś oddał taki bilet. A ja, nawet gdybym mógł pojechać, i tak bym od Ciebie go za darmo nie wziął w takiej sytuacji :)
Słuchajcie, mamy już podniesione morale, prawie ogarnięte dni wolne (dwa - poniedziałek i wtorek 07.-08.12), znam już prawie na pamięć listę lotów/rozkłady jazdy pociągów/trasy piesze/rowerowe/samochodowe/blabla i teleportację. Przydałaby się jeszcze jakaś fajna osoba, która chce pobawić się na koncercie. :)
@nvmm: będę wiedział w poniedziałek, czy mogę ruszyć się z pracy... I muszę się #!$%@?ć, żeby podjąć decyzję o zostawieniu domu na chwilę, więc małe szanse, ale szanse :P Stać mnie?