Wpis z mikrobloga

@Krzos: oznacza to iż padnie powyżej 5 bramek i wliczamy w to 5 minutową dogrywkę gdzie zawodnicy wychodzą 3 wersus 3 najbardziej r------------m składem żeby ustrzelić tego gola gdy na tafli jest tylko 3 przeciwników i goalie.

czyli jeżeli mecz zakończy się 2;2 i padnie w dogrywce bramka dla ktorejs z druzyn masz zwrot mamony
  • Odpowiedz
@izamek: jeżeli chodzi o kaczory to c--j wie getzlaf i perry zmotywowani na maxa, kesler w formie, andersen zastepowany khudobinem, ktory bedzie na bank chce zostac pierwszym bramkarzem, calgary też łatwo sie nie podda. mysle ze over 5 to bezpieczny typ. ducks musza sie wreszcie przelamac zeby cos powalczyc w tym sezonie, ja w nich wierze, postrzelaja i potraca [;

co do stars to nie widze opcji zeby ottwara wygrala
  • Odpowiedz
@apaczacz: wybacz, już wcześniej usunąłem komentarz. Dodałem post z tagu bukmacherki, jak jeszcze nie było żadnych odpowiedzi. Skąd te spiny? ;)
  • Odpowiedz
@niepoprawny_marzyciel: kaczory sie juz raz przelamaly i bylo by na tyle slabo im idzie sam zreszta wiesz ,ja gram 2 drogowo senators i calgary nie powiem gram ryzkownie ,ale senatorsi beda zmobilizowani do tego meczu a kaczki za 2 dni cos pokaza ale nie teraz moze sie myle zobaczymy :)
  • Odpowiedz