Wpis z mikrobloga

Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg i jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby prać mózg dziecku w taki sposób.

Syn: Oni mają b--ń. Mogą nas zastrzelić bo są bardzo, bardzo źli, tato.

Ojciec: Tak, mają b--ń, ale my mamy kwiaty.

Kurtyna

#pewniebylo #niewiemczybylo

T.....Q - Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg i jak bardzo trzeba nie myśleć, żeby pr...
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szalonenozyczki: @deroo:

Tak, tak, chowajcie dzieci w kokonach. Pod kloszami itd. Rozumiem, że jak się krew leje, ludzie umierają, ale jest to pokazane przez magię ekranu telewizora, monitora czy ekranu telefonu / tabletu to jest ok?

No dobrz... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheFriQ: Rozumiem, że Ty byś 3-letniemu dziecku pokazywał w telewizji lejącą się krew z ludzi i trupy leżące na ulicy?

Ja bym nie pokazywał, także nie oceniaj innych przez pryzmat siebie.
  • Odpowiedz
@TheFriQ: A Ty dalej patriotujesz z Bali bo Ci w Polsce było ciężko ? :)

Słuchaj, popadacie w paranoję. Zamachy są od lat a ludzie jakoś dopiero teraz panikują. Nie ma jeszcze wojny, nawet nie wiadomo czy będzie a dzieciaka chcecie zbroić po zęby. Nie można się nim po prostu samodzielnie opiekować dopóki nie podrośnie? Ja jak byłam w wieku przedszkolnym bałam się zostać sama na 6 godzin i bałam
  • Odpowiedz
  • 0
@TheFriQ: zamiast powiedzieć, że obroni ich wojsko i policja to ojciec pieprzy coś o kwiatach, oby z syna nie wyrosła taka c--a jak z ojca
  • Odpowiedz
@szalonenozyczki:

Słuchaj, popadacie w paranoję. Zamachy są od lat a ludzie jakoś dopiero teraz panikują. Nie ma jeszcze wojny, nawet nie wiadomo czy będzie a dzieciaka chcecie zbroić po zęby.

Ludzie panikują, bo widzą, jak bardzo bezradna i rozbrojona jest
  • Odpowiedz
Ludzie panikują, bo widzą, jak bardzo bezradna i rozbrojona jest Francja.

@Venro: Bzdura, Francja jest jednym z czołowych krajów świata jeśli chodzi o wyszkolenie służb antyterrorystycznych.

Bezradność? Nie ma kraju, który byłby w stanie powstrzymać każdą próbę zamachu. To po prostu
  • Odpowiedz
@TheFriQ: Widać od razu, jak ten liberalnolewacki system ludziom wyprał umysły - 3letni dzieciak jest mądrzejszy od swojego ojca i lepiej interpretuje wydarzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@deroo:

Bzdura, Francja jest jednym z czołowych krajów świata jeśli chodzi o wyszkolenie służb antyterrorystycznych.

Przez kilka miesięcy po zamachu w Charlie Hebdo nie potrafili zinfiltrować komórek ISIS. Ponadto nie bez powodu przedłużono na okres 3 miesięcy stan
  • Odpowiedz
@lagito: Jako, że urodzony we francji, to już mały chce sie przeprowadzać gdzieś indziej. Wspaniała wrodzona francuska sztuka walki...

I tak to lepsze niż świeczki i kwiatki.
  • Odpowiedz