Aktywne Wpisy
board_of_trustees +194
Jarczur +84
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
#dwuboj #silownia
I gdzie teoria, że siła rośnie przez zwiększanie przekroju poprzecznego mięśnia?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na AWF uczą, razem z tym, że mięśnie i mózg chodzą na cukrze, a warzywa i owoce odkwaszają i są źródłem witamin.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cała ludzka dietetyka jest tego pełna, naprawdę nie wiem, jak to możliwe, udają ci naukowcy czy nie chcą fikać ze względu na karierę?
Kalką ludzkiej dietetyki jest dietetyka weterynaryjna, ale tylko "pets" czyli zwierząt towarzyszących.
Bo dietetyka zwierząt użytkowych i produkcyjnych jest naprawdę na poziomie, w sumie nic dziwnego, jak nie włożysz odpowiednio, to i nie wyjmiesz.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kasa.
jasne? (ʘ‿ʘ)
a i tak na marginesie, zawsze mi trochę szkoda tych zawodników z Korei Północnej. nie ma szans by nie widzieli, jakie mają g---o i biedę w kraju, podróżując po świecie na zawody i będąc w USA. może teraz jego