Aktywne Wpisy
analboss +364
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
ish_waw +9
Który cytat
- Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę 34.7% (865)
- War. War never changes. 18.6% (464)
- Hey, you, you’re finally awake! 13.3% (331)
- Twoja popularność spada! 14.3% (358)
- Chu*owe wybrałeś, inny jest najlepszy 19.1% (477)
- telefon bardzo szybki nie zawiesza się nie laguje. Wcześniej miałem nexusa 5 i szukałem jakiegoś odpowiednika. W one plus x z tego co stwierdziłem szybciej działa Google Now. Np. często ustawiam budzik, bo o różnych porach wstaje i od razu widać różnice. Nexusa 5 zalałem i jako następce wybrałem HTC M8s, miałem go tydzień i sprzedałem bo nie wytrzymałem, telefon działał bardzo wolno w porównaniu do Nexusa.
- telefon bardzo fajnie wykonany, jest śliski ale używam dołączonego etui.
- bateria wytrzymuje dzień, normalne użytkowanie, łącznie z godziną gry w NFS.
- na ekran ktoś na mirko narzekał ale do amoleda jestem już przyzwyczajony i bardzo mi się podobaja (używałem kiedyś lumie 800). Bardzo fajnie przegląda się mirko w trybie nocnym :)
- z aparatu jestem średnio zadowolony, jak ktoś chce lepszy to jednak musi dopłacić do jakiegoś LG G4.
- wielkość telefonu jak najbardziej na plus, towarzyszy mi podczas biegania i spokojnie pasuje do etui na ręke po nexusie :)
Gdyby ktoś się zastanawiał nad kupnem to może moja opinia mu pomoże. Pozdrawiam mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oneplusx
https://dl.dropboxusercontent.com/u/67276928/IMG_20151119_133449.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/67276928/IMG_20151110_173313.jpg
Ale przyznaję, w gorszych warunkach wychodzą średnie + spada FPS w trakcie nagrywania filmików (ale mają to poprawić)
Komentarz usunięty przez autora