Wpis z mikrobloga

Po kilku dniach użytkowania one plus x. Tak oczami zwykłego użytkownika :)
- telefon bardzo szybki nie zawiesza się nie laguje. Wcześniej miałem nexusa 5 i szukałem jakiegoś odpowiednika. W one plus x z tego co stwierdziłem szybciej działa Google Now. Np. często ustawiam budzik, bo o różnych porach wstaje i od razu widać różnice. Nexusa 5 zalałem i jako następce wybrałem HTC M8s, miałem go tydzień i sprzedałem bo nie wytrzymałem, telefon działał bardzo wolno w porównaniu do Nexusa.
- telefon bardzo fajnie wykonany, jest śliski ale używam dołączonego etui.
- bateria wytrzymuje dzień, normalne użytkowanie, łącznie z godziną gry w NFS.
- na ekran ktoś na mirko narzekał ale do amoleda jestem już przyzwyczajony i bardzo mi się podobaja (używałem kiedyś lumie 800). Bardzo fajnie przegląda się mirko w trybie nocnym :)
- z aparatu jestem średnio zadowolony, jak ktoś chce lepszy to jednak musi dopłacić do jakiegoś LG G4.
- wielkość telefonu jak najbardziej na plus, towarzyszy mi podczas biegania i spokojnie pasuje do etui na ręke po nexusie :)

Gdyby ktoś się zastanawiał nad kupnem to może moja opinia mu pomoże. Pozdrawiam mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#oneplusx
  • 9
@kupricz11: rozumiem, dzięki, od mojej obecnej nokii E6 chyba nic nie bedzie robic gorszych zdjęć, mam nadzieje jednak że będą przynajmniej na poziomie Samsunga Omnii którą miałem wcześniej
@kupricz11: Ja takie pytanko z innej beczki, jak wygląda płatność? Przelew, paypal czy może jeszcze coś innego? Ile Cię wyniosła całkowita cena za niego? I po ilu dniach go dostałeś?