Wychodzę teraz z dużego #przegryw, #rozowypasek po prawie 4 latach znalazł innego. Zamieniłem #studbaza na zaoczne. Od przyszłego miesiąca nowa umowa w #pracbaza. Planuje wynająć mieszkanie i na swoje. Zmotywujcie trochę i pochwalcie się Waszymi krokami w stronę samodzielności.
@SgrK: od 16 roku życia pracowałem w każde wakacje (bez wczasów), po liceum wyprowadzilem się od rodziców i wynajmowalem mieszkanie z różowym - studia zaoczne + praca. W wieku 22 lat założyłem działalność i utrzymuje się sam ( w sumie od wyjścia z licbazy ). Dovrze to robie?
@SgrK: prawie 4 miesiace temu rozstanie po 3 latach. W 3 lata zwiazku dorobilem sie statusu bezrobitnego (nawet ten zaszczyt utracilem w pewnym momencie), a najwiekszym osiagnieciem bylo prawo jazdy. Swiata po za nia nie widzialem. Zostawila mnie bo ja "sciagalem w dol".
@SgrK: byłem studentę śmieszkiem poza kontrolo bez perspektyw na przyszłość gdy zadzwonił do mnie @Plonacawyplata i powiedział że jest hajs do zarobienia. Od 3 miesięcy jestem samodzielny. Teraz czekam aż ogarnie mi dziewczynę( ͡°͜ʖ͡°)
Wychodzę teraz z dużego #przegryw, #rozowypasek po prawie 4 latach znalazł innego. Zamieniłem #studbaza na zaoczne. Od przyszłego miesiąca nowa umowa w #pracbaza. Planuje wynająć mieszkanie i na swoje. Zmotywujcie trochę i pochwalcie się Waszymi krokami w stronę samodzielności.
http://hacerking.blogspot.com/2015/11/filozofia-zycia-hacerkinga.html
Komentarz usunięty przez moderatora
@SgrK: Sam się już podcieram.
@SgrK: same here, minął rok #feels still.