Aktywne Wpisy
keymac +10
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 24.9% (72)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 20.4% (59)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.7% (158)
Mam taki komputer
Procesor : Intel Pentium D 820 @ 2800 MHz
Pamięć : DDR2 512 mb 533
Grafika: Palit 8400GS 256mb PCI-E
Dysk: SAMSUNG 200gb ATA
Zasilacz: MODECOM 350w
Płyta główna: nie wiem co za model, wejscia SATA, LGA 775
Co byscie wymienili, by byl jak najwiekszy skok w wydajnosci? Powiedzmy ze mam do wydania 250zl
@valdo: @Sasior: zrobie tak jak mowicie, dokupie tylko RAMu. Mysle ze kupie 1 kosc 2gb bo jedna 512tka tam siedzi. No chyba ze oplaca sie pchac w Dual Channel to #!$%@? 512 i kupil 2x1GB. Tylko to kosztem tej jednej pamieci. Szkoda ze tylko 2 sloty na pamiec
Dołożyć ramu do co najmniej 2GB to da największego kopa. Jeśli płyta obsługuje można tam wrzucić jakiegoś Pentium Dual Core. Nic więcej się nie opłaca, zostaje zbieranie na nowego kompa.
PS. Dual Channel prawie nic nie daje.