Aktywne Wpisy
teslamodels +158
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +107
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Ja: co jest?
Ona: nic!
Ja: ale widzę że coś jest?
Ona: Ty zawsze widzisz a nic nie robisz!
To biorę ją i przytulam a ona żebym wziął rękę, no to biorę bo może nie chce. I najlepsze teraz. Idzie do drugiego pokoju spać to ide za nią i pytam znowu:
Ja: przecież widzę że coś jest?
Ona: to że powiedziałam żebyś wziął rękę nie znaczyło żebyś to zrobił!
No #!$%@? ogarniacie to? Myślałem że to są legendy ale jednak nie
#logikarozowychpaskow #heheszki
Zaraz się dowiesz że masz tępą różową, że ma bolca na boku, że jest idiotką i żebyś uciekał od niej jak najdalej.
Mirkowa rzeczywistość.
@mala_mi_123: może nie tępą, ale normalne laski tak nie robią, #potwierdzoneinfo
Rozkosz murowana
- Przyjść po Ciebie do pracy?
- Nie, zobaczymy się jutro. Jestem zmęczona i chcę pójść od razu do łóżka i spać.
- Na pewno?
- Tak, to idź z kumplami na piwko po meczu.
Myślę sobie - ok. 12 godzin w pracy,
XD
Pozniej wielkie zale na mirko, ze Ci sie pasek w domu psuje jak zaniedbujesz konserwacje i bolcowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora