Wpis z mikrobloga

Witojcie ( ͡º ͜ʖ͡º) Zapraszam na recenzję #xiaomi mi4c, KLIKNIJ TU BY OBEJRZEC można by powiedzieć, że obok redmi note 2 kolejny hit. Telefon o parametrach zbliżonych do np Lg g4 - Snapdragon 808, 3Gb RAM ale w dużo niższej cenie. Jak się telefon sprawował? Dowiecie się z recenzji. Dodam jeszcze tylko, że tą recenzją biorę udział w konkursie na ibuygou, więc łapki w górę mile są widziane, w ten sposób pomożecie mirkowi kumplowi :) Przypomnę też, że załatwiłem w sklepie ibuygou kupony rabatowe na ten telefon:

Kupon 15 USD dla xiaomi mi4c 32/3 kupon LUKASZMI4C32GB , będzie działać od 29 października do 11 listopada. Normalnie kosztuje 276.99,z kuponem 260.99.

Kupon 20 USD dla xiaomi mi4c 16/2 kupon LUKASZMI4C16GB z tym samym okresem ważności. Normalnie 245usd, z kuponem 225.

#xiaomi #majsterpirzu #telefony #android
Pobierz Pirzu - Witojcie ( ͡º ͜ʖ͡º) Zapraszam na recenzję #xiaomi mi4c, KLIKNIJ TU BY OBEJRZE...
źródło: comment_fzZjUpFETErUjFdwJQcwrau5zVunPfM3.jpg
  • 50
@Pirzu: spoko recenzja, ciekawy jestem jaki jest twoj glowny telefon pomiedzy tymi wszystkimi ktore testujesz? albo jezeli takiego nie masz to jakbys mial sobie kupic jakis telefon na codzien to co bys wybral :)
@mki_one: problem w tym ze nie umiem wytrzymac dłużej z telefonem jak miesiąc, bo mi się nudzi, albo stwierdzam że za drogi albo że to wykonanie mi się nie podoba itp itd. Narazie jako główny korzystam oneplus two, ale gdyby meizu mx5 miało czystego androida to bym korzystał z meizu.
@jac76: od dziecka ka tylko niszę gshocki. :)
@qmox: Od dawna chciałem z twarza ale się cykalem.
@mikii77: Lubie mobzille bo jest konkretna. Nie lubię takiego gadania po 20 minut nudnego. Myślę że nie tyle mobzilla co prosty, najlepszy chyba schemat. :)
@Pirzu: Dzięki za reckę, bo jest to telefon, który przewija się w moich potencjalnych planach zakupowych, chociaż próbuję jeszcze ratować softem mój wysłużony HTC One X, ale to chyba odwlekanie nieuniknionego.

Co do recki to fajnie, że wspomniałeś chyba o wszystkim co najważniejsze, ale jak starasz się robić to profesjonalnie (co widać po zmianie twojego podejścia w stosunku do poprzednich nagrań, za co masz plusa) to jednak może zrób sobie jakiś
@xamil54: bez jaj. Dajesz typa(brazylijczyka), który podaje wymowę dla "upośledzonych"(mam na myśli native speakerów angielskiego, którzy nie są w stanie wymówić "si", "ś", "dzi", "ci", "ć" itd. - czyli większości dźwięków w chińskim. Uczę się chińskiego już trochę i nie słyszałem takiej wymowy nigdzie. Słowo xiao, czyli "mały", jest słowem, które pojawia się często. https://translate.google.pl/#zh-CN/pl/%E5%B0%8F Proszę, nie rozpowiadaj tych bzdur od pana Barra.
@vinmcqueen: Dzięki, to mój pierwszy raz z facjatą, od wczoraj walcze z recenzją, bo niestety - lustrzanka mi padła i musiałem zapoznać się z nową kamerą pożyczoną od rodziny, kiedy już zacząłem robic recenzje - Sony Vegas mi wyrzucił blad i usunal pół pracy. Wtedy mowie a moze z facajta zrobie - zrobilem 10 sekundowa probe, znajomi poweidizeli ze duzo lepiej. O 22 postanowilem, ze dzisiaj do tego usiade. Usiadlem, zrobilem
@boguchstein: Studiuje w Łodzi, w akademiku na piętrze mam chińczyków. Rozmawiałem po angielsku o telefonach, jak poweidziałem SIAOMI śmiali sie ze mnie skąd znam wymowę poprawną . Powiedzieli, że dobrze to wymiawam, tak samo meizu u nich sie wymawia jak u nas, po prostu.
@Pirzu: ty wymawiasz dobrze, ale przez pana Barra, co bzdury gada, to większość ludzi wymyśla takie potworki, że głowa boli, mimo że polski posiada wszystkie dźwięki chińskiego(może oprócz u umlaut, które to znamy z niemieckiego).
@Pirzu: Luz, taki sposób recenzji jest spoko i dominuje w tej chwili w Internecie także to jest dobry kierunek. Następnym razem daj sobie więcej czasu i na spokojnie wszystko uporządkuj i będzie cacy.