Wpis z mikrobloga

• 2115
Hej Mirki,
byłoby zainteresowanie AMA z byłym pracownikiem portalu randkowego typu chat sms? W dużym skrócie p---o sms - napisz angela pod nuner 7102 a odezwie sie do Ciebie napalona brunetka o wielkich piersiach! No i tą angelą byłem ja przez pół roku( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 407
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kayleigh1507: Dokładnie takich ludzi nam trzeba! :D Chętnie zapoznamy się także z Twoim CV, jak coś adres email: mirko@mfind.pl ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@mfind: Na szczęście nie szukam pracy. A Jakie warunki oferujecie? Call center przychodzące? Wychodzące? Zimne/ciepłe bazy? Infolinia? Praca zdalna? Bo mam kogoś, kto się zna na takiej robocie i właśnie rozgląda się za czymś poważnym.
  • Odpowiedz
@mfind: obawiam się, że moje standardy obsługi klienta przez telefon mogą być nieco rozbieżne z Waszymi, mimo wszystko dzięki za propozycję( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bodekbb1: Potrzebujemy magików, którzy będą wyliczać same składki poniżej 300 zł i do tego ładnie obsługiwać klientów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@troniu: Najważniejsze to dobre podejście do klienta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzeba trochę wprowadzić do ubezpieczeń "emocji" i "pasji" :D
  • Odpowiedz