Czy tylko ja piję kawę dla smaku i przyjemności? Bo jak słyszę że kawa coś daje to sory od kiedy pije nic mi nie dała oprócz tego że to po prostu pyszny napój #kawa #oswiadczeniezdupy
@atoic: Nie tylko Ty :) Mnie smakuje kawa i dla smaku ją piję. W różnych kombinacjach. Lekko tylko pobudza, wieczorem mogę spokojnie pić i bez problemu zasypiam. Jak chcę się pobudzić to uskuteczniam yerbę.
@atoic: OK, czyli pijesz mleko z kawą albo rozpuszczalną i dziwisz się, że nic nie daje? :P Palnij sobie kiedyś porządną kawę z mniejszą ilością mleka to zobaczysz, jak potrafi serducho walić i gały na wierzch wychodzić ;) Kiedyś wypiłem kawę rano jak zwykle i potem u klienta w odwiedzinach postawił mi taką kosę. Chodziłem cały dzień jak na dragach.
@atoic: Każdemu może się zdarzyć, współczuję. Jednak napisałaś, że od kiedy pijesz kawę to nigdy nic Ci nie dała, więc starałem się podważyć tę tezę poprzez praktyczny przykład ;)
Bo jak słyszę że kawa coś daje to sory od kiedy pije nic mi nie dała oprócz tego że to po prostu pyszny napój
#kawa #oswiadczeniezdupy
@atoic: Kawa jest paskudna w smaku.
Energetyki na mnie w ogóle nie działają.
2015 rok
niektórzy dopiero odkrywają, że różnym ludziom smakują różne rzeczy