Aktywne Wpisy

digitallord +241
Test pierwszej Mirko Loterii. Alternatywa dla #mirkolos i #mirkorandom
Cztery osoby wygrywają po jednym kuponie na -15 PLN z Pyszne.pl (minimalne zamówienie 40 zł)
Wymagania: plus i dowolny komentarz. Możecie napisać jakieś pomysły/uwagi.
Zielonki nie wolno dla nich.
Losowanie jutro o 15:00. Bot powinien zawołać wygranych jeśli coś się nie wysypie.
#rozdajo #mirkoloteria #pysznepl #jedzenie #kuponyrabatowe #mirkopro
Cztery osoby wygrywają po jednym kuponie na -15 PLN z Pyszne.pl (minimalne zamówienie 40 zł)
Wymagania: plus i dowolny komentarz. Możecie napisać jakieś pomysły/uwagi.
Zielonki nie wolno dla nich.
Losowanie jutro o 15:00. Bot powinien zawołać wygranych jeśli coś się nie wysypie.
#rozdajo #mirkoloteria #pysznepl #jedzenie #kuponyrabatowe #mirkopro

FejsFak +176
Kuchnia do oceny #stepujacybudowlaniec

@mrrandom: Naprawdę nie interesuje mnie Twoje poczucie humoru. Pozdrawiam.
@hewbintotkon: A co ma jedno z drugim wspólnego? Minister ON jest odpowiedzialny za cywilną kontrolę nad wojskiem i zarządzanie nim, a nie dowodzenia na polu walki.
Nie ma żadnego powodu aby uważać, że płeć ma wpływ na kontrolowanie procesu tworzenia obrony terytorialnej. Bo to nie minister ją samemu tworzy, jeśli nie wiesz.
A Grodzka?
Komentarz usunięty przez autora
@ediz4: Ponownie: co mają stereotypy płciowe do takiego stanowiska? Nawet jeśli uznać ten argument za prawdziwy, to miałby on zastosowanie przy służbie w jednostkach liniowych.
@ediz4: Po pierwsze, klasyczna wypokowa półprawda. Po drugie - correlation doesn't imply casuation.
Artykuły o złym stanie technicznym niemieckiej armii można w sieci znaleźć. Google nie gryzie.
To są stereotypy płciowe czy fakt? To że mężczyźni są wyżsi i silniejsi statystycznie to też stereotypy?
Czyli Holendrzy nie zrezygnowali z czołgów? Nie pojawiły się głosy po wojnie w Donbasie że należy
@ediz4: Nie zrozumiałeś mojego komentarza - Niemcy przez lata źle wydawali pieniądze i artykuły na ten temat można znaleźć w internecie, ale niekoniecznie po polsku. Google nie gryzie.
@ediz4: Rozmawiamy o rzekomej niepoważności kobiet do zarządzania sprzętem zabijającym ludzi.
Cechy które mogą mieć wpływ wymieniłem wcześniej
W taki że na ministra MON jest się nominowanym. Tak się składa że często zdarza się że budżety nie są po prostu wykorzystywane. Jeśli ministrem zostaje