Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +292
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

#neuropa #kukiz
@Allium_cepa: Może nawet szybciej - ideologicznie partię Kukiza w kupie trzyma tylko ślina i taśma klejąca, rozlecą się jak stare gacie nawet w czasie delikatnego trzęsienia ziemi.
@Epoche: Co #!$%@??
Od początku mówiłem że nie bez powodu tak bardzo go różne guwnogazetki forsowały...
@tabee: No cóż, na to się nic poradzić nie da.
Dx
@zakmacher: Nigdzie nie jest napisane że wystarczy być katolikiem lub wystarczy być antykomunistyczny. Jak widzisz podałem Ci zestaw wielu cech składających się na faszyzm, które poseł Winnicki spełnia.
Czym innym jest warunek konieczny a czym innym wystarczający.
Mylisz mnie z kimś.
@
@Epoche: czekaj, czekaj, czy to nie znaczy że jest spełnieniem marzeń większości wykopków?
Przecież dokładnie taki