Aktywne Wpisy
cirilla1989 +224
Hemingwayy +86
#gry #konsole #pcmasterrace #kiedystobylo #cdaction
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Poniedziałek, 2015-10-26 - Ekstraklasa
Górnik Zabrze - Podbeskidzie Bielsko-Biała @ 3.880
Wtorek, 2015-10-27 - Puchar Polski
Zawisza Bydgoszcz - Śląsk Wrocław @ 3.200
Środa, 2015-10-28 - Puchar Polski
Zagłębie Lubin - Lech Poznań @ 2.980
Wydatki: 30zł
Potencjalny przychód: 100.60zł
Potencjalny zysk: 70.60zł
Nie lubię grać Pucharu Polski, bo tam często dochodzi do #!$%@?ń w postaci dogrywek, ale te dwa mecze można ryzykować. Moje kursy pochodzą z Pinnacla, więc jeżeli obstawiacie u innych buków, mogą się znacznie różnić.
Polecam zajrzeć do dwóch tematów, w których przedstawiłem swoją tezę, oraz w którym została ona zweryfikowana i wyliczona na podstawie innych kursów niż moje.
#bukmacherka
Ostatecznie robię swój tag, dla obserwujących mnie osób - chociaż nie wiem jak długo będę to ciągnął (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #typujzfordernem - wołam zatem potencjalnych zainteresowanych: @dlugi8 @RurzowyChelikopter @apaczacz @DMN1 @KingFight
Szkoda ze wydygałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poniedziałek, 2015-10-26 - Ekstraklasa
Górnik Zabrze - Podbeskidzie Bielsko-Biała @ 3.880
Środa, 2015-10-28 - Puchar Polski
Zagłębie Lubin - Lech Poznań @ 2.980
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jutro rzucę już porcję na cały weekend. Obstawiamy całą kolejkę Ekstraklasy, bez wybierania meczów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)