Wpis z mikrobloga

Niektórym się spodobały moje rozważania na temat zarobków w Ekstraklasie, zatem rozpoczynamy mały eksperyment - co się stanie, jak będę publikował swoje typy na mirko. Zarabiać będziemy głównie na Ekstraklasie, choć czasem zawita także Liga Europy (w postaci występów polskich drużyn), oraz Puchar Polski. Dziś pierwsza porcja, poniedziałek + wtorek + środa. Bilansik w czwartek, i wtedy następne typy.

Poniedziałek, 2015-10-26 - Ekstraklasa
Górnik Zabrze - Podbeskidzie Bielsko-Biała @ 3.880

Wtorek, 2015-10-27 - Puchar Polski
Zawisza Bydgoszcz - Śląsk Wrocław @ 3.200

Środa, 2015-10-28 - Puchar Polski
Zagłębie Lubin - Lech Poznań @ 2.980

Wydatki: 30zł
Potencjalny przychód: 100.60zł
Potencjalny zysk: 70.60zł

Nie lubię grać Pucharu Polski, bo tam często dochodzi do #!$%@?ń w postaci dogrywek, ale te dwa mecze można ryzykować. Moje kursy pochodzą z Pinnacla, więc jeżeli obstawiacie u innych buków, mogą się znacznie różnić.

Polecam zajrzeć do dwóch tematów, w których przedstawiłem swoją tezę, oraz w którym została ona zweryfikowana i wyliczona na podstawie innych kursów niż moje.

#bukmacherka

Ostatecznie robię swój tag, dla obserwujących mnie osób - chociaż nie wiem jak długo będę to ciągnął ( ) #typujzfordernem - wołam zatem potencjalnych zainteresowanych: @dlugi8 @RurzowyChelikopter @apaczacz @DMN1 @KingFight
  • 14
@TomekRomek: Od razu mówię, że to nie jest metoda na 500zł dziennie. To będzie raczej mozolne budowanie kapitału, i mogą się zdarzyć weekendy minusowe. Mało tego, już pierwsze publikowane mecze mi minusem zajeżdżają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fordern: Jestem z Bydgoszczy i kibicuje Zawiszy, ale takie gowno jak grają to jest masakra, takze uwaznie bede patrzyl na zaklad zawisza-slask, bo nie wierze ze Zawisza cos ugra.
@Plaski87: Moje typowanie nie uwzględnia obecnej formy. Gdyby tak było, to obstawiałbym obustronny walkower, bo Śląsk ostatnio również jest dramatyczny. Podejrzewam, że Śląsk przegra, bo wystawi siódmy skład. Pierwsza ekipa będzie mieć ścieżkę zdrowia, żeby w końcu zaczęli coś grać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@fordern: Też właśnie dochodzę do wniosku, że ten sposób gry chyba nie jest dla mnie. Dysponuje mniejszymi środkami na koncie a twoje typy lepiej grać za min 10 zł. Przy np. 60 zł (stan konta) ten sposób jest zbyt ryzykowny, tak myślę.