Aktywne Wpisy

Nie_fair +9
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +724
stop ŻAby czAs
źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz

Klient - Bo ja bym chciał ten komputer
Obsługa - Ale laptopy lepsze, i w promocji (pewnie ma premię za wciśnięcie laptopa)
K - Ale jaka jest różnica? W końcu ten komputer jest tańszy!
O - Laptopy są teraz na takim poziomie że (Klient mu przerywa)
K - Ale to dla syna (przyszedł z nim), i on chciałby pograć (Obsługa mu przerywa)
O - Ale niech pan spojrzy, ten komputer ma zasilacz 400w a ten laptop tylko 75! Niech pan sobie policzy działanie przez 3 godziny tego komputera...
K - To wezmę laptopa
Straciłem wiarę w ten świat
#truestory #fucklogic #logika #neonetu #technologia #laptopy #komputery #pcmasterrace #randomowytag
Teksty typu "Panie czytałem na wykopie #gorzkiezale i #boldupy ta marka jest nic nie warta." albo "Tego komputera Pan nie bierz wszystkie to refurbish" lub "Ten szajs nie jest wart swojej ceny."
Klienci by go kochali za to kierownictwo nienawidziło.
U mnie w mieście był kiedyś taki legendarny sprzedawca. Legendarny bo ja go nie widziałem. Składał kompy (to dawno było) i doradzał i w ogóle bardzo dobra obsługa klienta. Jeśli do