Aktywne Wpisy
rodnekr +150
TheFlashes +284
Need for Speed Underground 2 obchodzi właśnie swoje 20 urodziny, a ty ile masz już lat? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
Nieczystość rasowa zawsze jest w odniesieniu do czegoś, podałem Ci przykład w którym ja też jestem z deka odmienny w szczególnych przypadkach, z czym dalej jest problem?
https://www.psychologytoday.com/blog/busting-myths-about-human-nature/201204/race-is-real-not-in-the-way-many-people-think
@Dziambelll: a sam pewnie z wypiekami na twarzy oglądałeś "Kopsnij drina" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. W obliczu rosnącej potęgi Chińskiej Republiki Ludowej (patrz: cybernetyczna analiza polityki międzynarodowej „Metacybernetyka” doc. Józef Kossecki 2015 – wg teorii (za rok 2014 - USA – 16,6%/ Chiny - 17% pierwsze mocarstwo na świecie z ciągłą tendencją wzrostową) jakie ma Pani pomysły na zacienienie więzów między naszymi państwami?
2. Jaki ma Pani pomysły na zmianę współczynnika reprodukcji ludności netto (obecnie jeden z najniższych w Europie!) Wedle mnie najważniejszy
1. Ile BTC posiadasz?
2. Czy islam powinien być zdelegalizowany i zakwalifikowany jako niebezpieczna sekta?