Wpis z mikrobloga

@Annak1975: Jak sugerujesz mi, że jestem jakiś narodowo/nazistowski/nacjonalistyczny/[tu pisz inne] czy coś to podam przykład realnych działań związanych z zachowaniem jednolitości rasy w kulturze żydowskiej, proszę tutaj lektura co icki robią z przyzwoleniem rządu: http://www.wykop.pl/artykul/1652050/izrael-fundacje-ktore-dbaja-o-czystosc-rasowa-zydow-coraz-prezniej-dzialaja/

Nieczystość rasowa zawsze jest w odniesieniu do czegoś, podałem Ci przykład w którym ja też jestem z deka odmienny w szczególnych przypadkach, z czym dalej jest problem?
  • Odpowiedz
@Nivele: Chyba nikt nie zachowuje się tak samo w realu jak w internecie, wiadomo, że zza ekranu łatwiej kozaczyć. I faktycznie niektórzy tutaj przesadzają i piszą żenujące rzeczy. Ale to nie tylko na wypoku tak jest. Wyjmij kija z d--y, bo i tak nic nie zmienisz.
  • Odpowiedz
@Annak1975: no jeśli mamy konie np. czystej krwi angielskiej to oznacza, że są to konie rasy angielskiej bez domieszki innych ras, podobnie ma się to do ludzi, w teorii nie ma tu nic obraźliwego bo przecież takie angloaraby także są bardzo cenionymi zwierzętami.
  • Odpowiedz
@miriam-shaded:
1. W obliczu rosnącej potęgi Chińskiej Republiki Ludowej (patrz: cybernetyczna analiza polityki międzynarodowej „Metacybernetyka” doc. Józef Kossecki 2015 – wg teorii (za rok 2014 - USA – 16,6%/ Chiny - 17% pierwsze mocarstwo na świecie z ciągłą tendencją wzrostową) jakie ma Pani pomysły na zacienienie więzów między naszymi państwami?
2. Jaki ma Pani pomysły na zmianę współczynnika reprodukcji ludności netto (obecnie jeden z najniższych w Europie!) Wedle mnie najważniejszy
  • Odpowiedz