Wpis z mikrobloga

Mirki. Dziś skisłam, zgniłam i spleśniałam jednocześnie. Urodziłam niedawno syna, leżała ze mną w sali blondynka, która nadała swojemu imię Natan, gdy zobaczyła w gazecie, że jeszcze jedna baba dała swojemu synowi, tak samo na imię - zrobiła awanturę chłopakowi. Bo przecież imię to jest wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju i nikt inny nie ma prawa dawać tak na imię dziecku. Tydzień później znajoma urodziła również Natana, ale dziś Mirki... BORZE MUJ BORZE w mojej rodzinie pojawił się Nathan.

#oswiadczeniezdupy #gorzkiezale #polskadlapolakow
  • 54
@kuban99: Aż napisałabym Ci, jak mieli na imię moi dziadkowie, ale jestem matką karmiącą i denerwować się głupimi komentarzami nie będę. Poza tym w mojej rodzinie nie ma tyle jadu, co w Twojej może dlatego mój syn ma pra-pra babcię. ;) Aha i jeszcze jedno.. tak czepiasz się wsi, wiesz ja zdecydowanie wolałbym na niej mieszkać i nie wdychać spalin od których niektórym kurczą się mózgi.
Poza tym w mojej rodzinie nie ma tyle jadu, co w Twojej może dlatego mój syn ma pra-pra babcię. ;) Aha i jeszcze jedno.. tak czepiasz się wsi, wiesz ja zdecydowanie wolałbym na niej mieszkać i nie wdychać spalin od których niektórym kurczą się mózgi.

@zombieinyourhead: Typowa konsumentka blogow modowych chodzace zaglebie cwiercintelektualnych sformulowan i w dodatku karmiaca matka z pewnoscia afiszujaca sie obwislym, odrzucajacym golym cycem gdzie tylko sie da.
@kuban99: Obrzucasz kogoś błotem a sam nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem. Gwoli ścisłości mój syn nie ma na imię Franciszek. Próbujesz za wszelką cenę przyczepić się do najmniejszego szczegółu, to że karmię piersią nie musi oznaczać obwisłych cycków. Jeśli kiedyś wyjdziesz ze swojej ciemnej piwnicy i dorobisz się potomka, to będziesz wiedział, że naturalny pokarm, to coś najlepszego, co można dać dziecku i kobieta zazwyczaj robi wszystko, żeby laktacja odbywała się
Generalnie rzecz ujmując: #!$%@?.

@zombieinyourhead: I wyszla wiocha z wielkiej damy, dlugo nie potrafilas zachowac pozorow i zaczelas sie wypowiadas jak zwykla internetowa wywloka. A niby zaimki z wielkiej litery dziecko o imieniu Kleofasy. Szczerze to zal patrzec na ten rynsztok intelektualny. Koncze bo jeszcze depresji dostaniesz a to w twoim stanie niewskazane, a dzieciak nie jest winien twojej mizernej kultury osobistej.

Jeszcze kilka pokolen tych kleofazych, franciszkow musi sie w