@xamil54: Xiaomi ma zrąbany soft, miałem fona tej firmy. Wiele bugów od chwili premiery słuchawki nie zostało naprawionych. No i specyfikacja już odstaje od konkurencji, z tego co widzę.
@wielooczek: zrąbany soft? Rozwiń? Zresztą jest jeszcze MIUI Polska które jest bardziej dopracowane :)
Zresztą czego ty oczekujesz za 105 dolców? czegoś co bedzie blisko dzisiejszych flagowców? Za tą cene albo wyrwiesz słabszego pewniaka albo jakieś mocne g---o które bedzie w------ć bardziej ;)
Zresztą jest jeszcze MIUI Polska które jest bardziej dopracowane :)
Nawet ROMy MIUI Polska posiadały te same bugi, nic w tej materii nie zmieniały.
Zrąbany soft, no głównie masa bugów (np. po zakończeniu rozmowy zawsze zaczynał wyć budzik, którego nie dało się wyłączyć w inny sposób niż restart telefonu), których uparte chinole nie chciały załatać, pomimo próśb społeczności, albo robiły to niedbale "na
@bandy: Dziękuję! ◕‿◕ Szukam telefonu dla siostrzenicy, uśmierciła kolejnego swojego Windows Phone'a i płacze, że chce coś z Andkiem, a ten myślę ma bardziej "młodzieżowy" wygląd.
Znajdę jakiś przyzwoity telefon do $105? Jakiś rok temu wypadłem z obiegu, a widzę zalew nowych chińczyków.
A takie cuda?
http://www.banggood.com/DOOGEE-X5-Pro-5-inch-4G-LTE-Android-5_1-MTK6735-64Bit-Quad-core-Smartphone-p-999159.html
(ten chyba najciekawszy z uwagi na 2GB
Zresztą czego ty oczekujesz za 105 dolców? czegoś co bedzie blisko dzisiejszych flagowców? Za tą cene albo wyrwiesz słabszego pewniaka albo jakieś mocne g---o które bedzie w------ć bardziej ;)
Nawet ROMy MIUI Polska posiadały te same bugi, nic w tej materii nie zmieniały.
Zrąbany soft, no głównie masa bugów (np. po zakończeniu rozmowy zawsze zaczynał wyć budzik, którego nie dało się wyłączyć w inny sposób niż restart telefonu), których uparte chinole nie chciały załatać, pomimo próśb społeczności, albo robiły to niedbale "na
Szukam telefonu dla siostrzenicy, uśmierciła kolejnego swojego Windows Phone'a i płacze, że chce coś z Andkiem, a ten myślę ma bardziej "młodzieżowy" wygląd.
zobacz jeszcze Mstar M1 Note i Mlais MX
@bandy: