No to po 5 dniach chorowania wreszcie mogę iść do lekarza. Już nie mogę się doczekać tego "KTO ostatni w kolejce?????", "A na kturom pani ma???"", " do kowalskiej to ja bylam piersza!!!".... Daj siły daj. #lekarz #choroba #wroclaw bo tak jest.
@nofink: też uwielbiałem, ale np po ostatniej operacji ojca w prywatnej klinice juz mniej. Robia na 2 strony, dla NFZ tez i ludzi jak mrowkow, lekarka wychodzi w trakcie operacji bo jakies pogotowe przyjechało, masakra...
@krzysiekdw: Problemem jest u nas to, że babcia z dziadkiem specjalnie przychodzi po recepty a nie weźmie ich za pierwszym razem i tak właśnie "tylko po recepte" a będzie 20 minut dupę lekarzowi zawracać, bo mu wyskoczyła nowa krostka na dupie i czy jakąś maść może, bo on/ona czytał/a, że to rak nawet może być. Jaka przychodnia?
@EliotImperio: Dlatego w 2014 mieli wprowadzic elektroniczna kartoteke pacjenta, tak zeby w przychodniach system automatycznie wykrwyal takie wizyty i lekarz wypisywal recepty o jednej godzinie przed pacjentami. Sa juz takie systemy ale dali dupy i poprawka do ustawy zmienila termin na 2017. Sam taki system robiłem dla szpitala i wiem jakie to wszystko pokrecone...
@krzysiekdw: Panie, o czym Pan mówisz jak do mojej matuli ostatnio dzwonił Pan doktór co miał problem z komputerem (nie wiem na czym konkretnie polegał problem, podobno komp się wyłaczął po 3-4 minutach) i pytał ją co ma z tym zrobić (matula kierowniczy w tym całym burdlu przychodniowym to mnie nie musisz tego mówić, znam z autopsji). Wywalone tyle kasy a efektu nie ma żadnego.
W piatek bylam u siebie w Toruniu u lekarza bo #!$%@? mnie rozwalił. Byłam trzecia w kolejce ale babcie emerytki stwierdziły ze choć najmłodsza to najgorzej wyglądam i mam wejść pierwsza. Może jeszcze nie jest tak źle z tym narodem? xD #truestory #wygryw
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
#lekarz #choroba #wroclaw bo tak jest.
Komentarz usunięty przez moderatora
@KierownikW10: A to starocie. Do gazu z nimi!
Komentarz usunięty przez moderatora
@krzysiekdw: Co #!$%@??! 5 dni?!