Wpis z mikrobloga

Umawiam się z jednym #rozowypasek. Przed nami druga randka. Na pierwszej byliśmy w baro-kawiarni, przegadaliśmy ponad 4 godziny. Teraz chciałem zabrać ją do teatru (mówiła, że bardzo lubi), ale praktycznie nic wtedy nie grają, a przekładać spotkania już nie chcę. Zostaje kino.
Teraz główna część pytania.
Jako kobieta wolałabyś pójść na:
a) lekką komedię z zabarwieniem romantycznym z De Niro (Praktykant)
b) gangsterski film akcji (Legend) - mój faworyt, chętnie bym obejrzał
c) 3d, fajnie się ogląda (The walk)

Oczywiście każda kobieta jest inna i mogę ją zapytać na co wolałaby iść, ale nie chcę tego robić. Jestem facetem i ja podejmuję decyzję. Dlatego pytam Was o zdanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każda pomoc mile widziana, a ewentualne inne propozycje nagradzane dozgonną wdzięcznością.

#kiciochpyta #rozowepaski #randka jeszcze nie #zwiazki, pozwolę sobie też dodać #film
  • 20
@Malchos:

Są trzy możliwości. Idziemy na film x, bo x1. Możemy również iść na y, bo y2. No i jest jeszcze z. Też również może być fajny, bo z3. Proponuję jednak y. Co ty na to?

Podwójny wygryw - jednocześnie pokazujesz, że potrafisz dokonać wyboru oraz, że szanujesz jej zdanie i dajesz pole do dyskusji/kompromisu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam, życzę szczęścia.
@Malchos: na randke? w sumie legend bardzo ma duzo w sobie z elementów milosci i wcale nie jest to pozytywnych oddźwięk, ale sam film znakomity ;)
warto brac pod uwage:
mlodosc - bardzo gleboki film z przemysleniami, moze wzbudzic ciekawy temat miedzy wami
krol zycia - mimo, ze polski i mimo, ze srednie to jesli jestescie mocno zapracowani i wkreceni w zawodowe zycie - wiecej wyciągniecie
na randke? w sumie legend bardzo ma duzo w sobie z elementów milosci i wcale nie jest to pozytywnych oddźwięk, ale sam film znakomity ;)

@vasil: poszliśmy na film gangsterski, ale od filmu romantycznego nie uciekliśmy ;) choć sam film bardzo dobry