Wpis z mikrobloga

@Gert: Prawda dla mnie jest to człowiek chory psychicznie. Ma jakieś przebłyski mądrości ale są to w jego przypadku raczej odchylenia od normy. O ile miałem głosować na pis o tyle tego nie zrobię bo mój głos poszedł by właśnie na tego palanta. To co zapowiedział w sprawie przetargu na śmigłowce tylko utwierdza mnie w słuszności mojej decyzji. Nie zdziwił bym się gdyby się okazało że to on sam jest
  • Odpowiedz
@Gert: Wyborcy mają krótką pamięć. Poza tym czego oczekiwać od ludzi popierających Antka, którzy albo są zniedołężniali i otumanieni przez RM, albo w czasach rządów PiS-LPR-SO byli zajęci testami gimnazjalnymi, a nie polityką.
  • Odpowiedz
@Gert: straszenie Macierewiczem i sianie nienawiści do niego to majstersztyk.

lemingi łykają jak opętane.
Głosuję na Korwina, ale to straszenie nim jak smokiem wawelskim to kpina.
Podobnie to wygląda jak straszenie diabłem w
  • Odpowiedz
@Laserade: A co tu tłumaczyć? Wtedy na spotkaniu z Patruszewem (notabene sekretarzem Rady Bezpieczeństwa Narodowego Rosji) była też Merkel. Nieoficjalne spotkania polityków to niby coś złego? Ja tylko przypomnę powody - w sopocie akurat był mecz Brazylia-Rosja w siatkówce a Patruszew był wtedy prezesem tamtejszego związku siatkarskiego. To rzekome "spotkanie Komorowski - Patruszew" odbyło sie w szerokim gronie, na swego rodzaju bankiecie w rezydencji Komorowskiego. Było tam wielu polskich i
  • Odpowiedz
@Gert: Wskaż chociaż jeden konkret, gdzie Macierewicz działałby na szkodę państwa. To człowiek, który walczy od lat o prawdę, dlatego media starają się z całej siły go zniszczyć i poniżyć. Dałeś sobie wyprać mózg.
  • Odpowiedz
@Gert: Likwidacja WSI? Hahaha nawet mi cię nie żal. Rozniesienie w pył tego kłębowiska rosyjskich agentów, okradających Polskę i pozostawiającą nasz kraj zupełnie bezbronny to jedna z większych zasług Macierewicza! Masz kompletnie wypaczony obraz rzeczywistości. Po opublikowaniu aneksu będziesz się palił ze wstydu. Nie wskażesz ani jednego konretu, bo ich po prostu nie ma. Obraz strasznego Macierewiczu to zasługa wieloletniego prania twojego mózgu przez TVN TVP i Wyborczą
  • Odpowiedz
@Gert: No i jakie są konsekwencje dla Polaków tych strasznych zbrodni, które popełnił Macierewicz? A jakie konsekwencje dla Polaków miały podwyżka vatu, zabranie kasy z ofe? I kto jest większym szkodnikiem?
  • Odpowiedz