Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +334
Wróciłem z policji xd w sumie to 10 min trwało przesłuchanie. Pan policjant pokazał mi screena, spytał czy jestem autorem. Ja oczywiście potwierdziłem. Powiedziałem że to był żart, nikt nie wziął tego na poważnie, i że własnoręcznie usunąłem wpis jak zrozumiałem że może on wzbudzić ogólnokrajową panikę i paraliż służby zdrowia. Zeznania zostały spisane w 4 (xD) zdaniach, policjant powiedział że prokuratura zdecyduje o wszczęciu postępowania, ale prawdopodobnie tak. Kara od 6
mickpl +423
Z takich zawodów, które wymarły to ciekawy był zawód "operatora windy", tzw. elevator operator. W czasach kiedy ludzie jeszcze nie wiedzieli jak korzystać tej technologicznej nowinki, zatrudniano takich operatorów, których praca polegała wyłącznie na naciskaniu guzika oraz zamykaniu i otwieraniu drzwi. Obecnie zawód już wymarł, a wszyscy dawni operatorzy przekwalifikowali się na pokrewne profesje, najczęściej pośrednika w obrocie nieruchomościami.
#nieruchomosci #pracbaza #elevatoroperator #windy #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #elevatoroperator #windy #ciekawostki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mikrokoksy
@farczi: a whiskey? Xd
@instinCtoriginal: "zakwasy", które odczuwasz to inaczej DOMS (delayed onset muscle soreness) - bolesność wynikająca z obecności mikrouszkodzeń, wokół których rozwinęły się stany zapalne. Poprawa krążenia może przyspieszyć gojenie tych uszkodzeń, ale jednocześnie możesz nieco mocniej odczuwać. Inna sprawa, że maksymalny ból czujesz po ok. dwóch dniach więc może zakwasy osiągnęły dopiero pełną moc i nie ma to nic wspólnego z kąpielą.